Atari Classics Evolved

Atari-féle játékgyűjtemény kizárólag PSP olyan címekkel, mint: Asteroids, Asteroids Deluxe, Battlezone, Centipede, Lunar Lander, Millipede és sok más finomság.
Típus: Gyûjtemény

Mozifilm készül két klasszikus Atari-játékból

Filmváltozatot kap a Centipede és a Missile Command című Atari-játék, miután a kiadó és az Oasis Film között megállapodás született. Reméljük, a Csatahajónál csak jobb adaptáció készül.

Így képzeli el a visszatérést az Atari

Az Atari már csak árnyéka régi önmagának, és akkor finoman fogalmaztunk, a cég tavaly kinevezett elnök-vezérigazgatója azonban láthatóan megunta a vegetálást, és új stratégiát épített a kiadó köré.

Csődeljárás alatt az amerikai Atari is

Az Atari amerikai részlege csődeljárást kért maga ellen, hogy így szabaduljon meg a pénzügyi nehézségekkel küszködő francia anyacégétől. A menedzsment abban bízik, hogy valaki felvásárolja a vállalatot.

40 éves az Atari - ingyenes játékok iOS-en

Tegnap ünnepelte negyvenedik születésnapját a valaha szebb napokat is megélt Atari. A cég ennek örömére ingyenesen elérhetővé tette Atari’s Greatest Hits válogatását iOS-en. A manapság kiadói munkát végző cégnek több otthoni konzolt és marandó játékokat köszönhetünk.

A heti játékmegjelenések

Karácsony előtti utolsó játékmegjelenési előrejelzésünk sok érdekességet már nem tartogat számotokra, talán az MX vs. ATV új része érdemes egyedül említésre!