Hitman Absolution PC, PS3, X360

A 47-es ügynök visszatér - az IO Interactive a Kane & Lynch sorozat mellett nem feledkezik meg a jó öreg Hitman-ről sem!
1338386458

E3 2012: Itt a Hitman: Absolution expós trailere

Ahogy azt a Square Enix megígérte, ezen a szép, napsütéses délutánon befutott a Hitman Absolution E3-ra szánt előzetese. 47-es ügynök éppen sebeit nyalogatja egy misszió után, amikor egy csapat latexruciba öltözött menyecske üt rajta, régi munkaadója jóvoltából. Háború lesz.
1336716022

Hitman Absolution - megvan a dátum, új előzetes

A Square Enix mindeddig titkolózott a Hitman Absolution megjelenése kapcsán, ám most végre kőbe vésett dátumunk van. Világszerte novemberben jelenik meg a bérgyilkosos cím. Emellett hivatalossá vált a Sniper Challenge spin-off, mely már a jövő héten érkezik.
1336473052

Hitman Absolution - lesz Sniper Challenge is

Az IO Interactive nagy bejelentésre készül a héten, melynek közel lesz a Hitman Absolutionhöz. A Game Informer jóvoltából idő előtt világossá vált, hogy a Sniper Challenge-ről lesz szó, melyben próbára tehetjük orvlövészi képességünket. Csak az előrendelők számára él az ajánlat.
1336399225

E3 2012: Megvan a Square Enix lineup-ja

A Square Enix megerősítette azon játékok listáját, amiket elhoz majd az idei expóra. A felhozatal változatos, s reméljük több cím is játszható formában lesz jelen. Öt produktumuk származik nyugati fejlesztőktől, s kettő pedig belső projekt, hamisítatlan japán utóízzel.
1336222806

Hitman Absolution - béke Hope városában

Vagy mégsem? A gaz mágnás ugyan kezében tartja az álmos kisvárost, ám megszokott kerékvágásnak annyi, amikor feltűnik a kopasz bérgyilkosunk. 47-es ügynök meg is kezdi a munkáját, álruhában, tőrbe csalva a hitvány alakokat. Látványos képek következnek.
1335945611

Hitman Absolution - a gyilkolás művészete

A Square Enix újabb kedvcsinálóval lepte meg a 47-es ügynök híveit. Az elmúlt hónapokban főként az akcióé volt a a főszerep, az új videót megtekintve megnyugodhatunk, hiszen a csendes gyilkolást hivatott prezentálni. Bérgyilkosunk nem felejtett el lopakodni és fondorlatos módon ölni sem.
1335175216

Hitman Absolution - látogatás Dél-Dakotában

A Square Enix érdekes promóhadjáratot eszelt ki a bérgyilkosos akciójátékuk legújabb fejezetéhez. Egy Hope nevű kisváros hetilapját teszik közzé, mely új információkat tartalmaz küldetésünk színhelyéről. Minden pénteken pedig újabb screenshottal kedveskednek nekünk az IO lánykái.
1334408411

Pletykált GTA V és Hitman Absolution dátumok

A PSM3 magazin legfrissebb számában olvashatjuk a Grand Theft Auto V és a legújabb Hitman állítólagos megjelenési dátumát. Nem tudjuk, hogy hihetőek-e, mindenesetre esélyesnek tűnnek. Persze okosabbak akkor leszünk, ha a kiadók is hivatalos dátumokat közölnek.
1334217608

Hitman Absolution - jön a Professional Edition

A vérbeli Hitman-fanok sem maradhatnak igazán ízletes gyűjtői kiadás nélkül. A széria legújabb darabjához elérhető lesz a Professional Edition, melybe minden földi jót pakoltak az önjelölt bérgyilkosok számára. Naná, hogy a megjelenési dátumról még mindig semmi infó.
1333176205

Hitman Absolution - árvaházas vérontás

A 47-es ügynök megbízása a chicagói árvaházba kalauzol el bennünket, ahol különösen veszélyes gengszterek életének végére tesz pontot. A legújabb előzetes játékmeneti pillanatokat is tartalmaz, már most leszögezhető, hogy valami elképesztően hangulatos alkotással van dolgunk.