Hitman Absolution PC, PS3, X360

A 47-es ügynök visszatér - az IO Interactive a Kane & Lynch sorozat mellett nem feledkezik meg a jó öreg Hitman-ről sem!
1352557800

Újabb trailert kapott a Hitman: Absolution

A Hitman ötödik részére sem kell sokat várnunk, az Absolution kerek tíz nap múlva landol a boltok polcain, ennek apropóján az IO Interactive és a Square Enix gameplay trailerrel örvendeztette meg a rajongókat. A főszerepet természetesen megint az "eredeti" assassin kapja - ugyan, ki az a Connor?
1351938109

Hitman: Absolution - minden él és lélegzik

Újabb előzetest kapott a Hitman: Absolution, ezúttal abból kapunk ízelítőt, milyen apróságoktól válik élettelivé a bérgyilkosos akciójáték környezete. A Hitman-sorozat ötödik felvonása november végén érkezik, nem is kell már olyan sokat aludni a megjelenéséig!
1351591259

Hitman Absolution - a dinamikus hangzásról

A Square Enix vadonatúj fejlesztői naplóval kedveskedett nekünk a Hitman Absolutionről, amely az audiomunkálatokra összpontosít. A játék hangzásvilágáért felelős szakember szerint már a kezdetektől fogva az volt a cél, hogy drámai dallamokkal fessék alá 47-es új ámokfutását.
1351347502

Hitman Absolution - filmes trailer érkezett

A tegnap lezajlott Golden Joystick díjátadó-ünnepségen debütált a Hitman Absolution legújabb trailere, amely annak rendje és módja szerint kellően felcsigázza a kedélyeket. A CG-kedvcsináló azt kérdezi: vajon hány életet kell elvennünk ahhoz, hogy egyetlen egyet megmentsünk?
1351245600

Ők a Hitman: Absolution főszereplői

A fejlesztők hollywoodi szereplőgárdának hívják a brigádot, akik a Hitman: Absolution karaktereit játsszák el, és tényleg: akad köztük olyan, aki megfordult már hollywoodi filmben. Ezzel együtt vagy ettől függetlenül sem gyenge, amit a készítők és a színészek összehoztak együtt.
1350655200

Hitman: Absolution - ilyen lesz a ruhatárunk

Barney Stinsonnál már csak a 47-es ügynök válogatja meg jobban a szabóját és az öltönyeit, olykor viszont neki is fel kell adnia a finom eleganciát, hogy a rendőregyenruhát öltve vagy takarítónak öltözve férkőzzön be a célpontjához. Új trailerben mutatják meg nekünk a bérgyilkos ruhatárát.
1349884800

Hitman: Absolution - cigi a kamera mögött

Újabb függönyök mögötti video készült a Hitman: Absolutionből, mely ezúttal a történetmesélésre és az abban kulcsfontosságú szerepet játszó karakterekre fókuszál. Minden fontosabb szereplőt teljes motion capture-nek vetettek alá, hogy a leghitelesebb legyen.
1349622050

Hitman Absolution - infók a nehézségi szintekről

A tar bérgyilkos legújabb kalandja nem kevesebb, mint ötféle nehézségi szintet tartalmaz, így mindenki megtalálja majd a saját képességeinek megfelelő kihívást. Az IO Interactive ezúttal bővebben is részletezte a különböző beállításokat. Vajon Te is kemény leszel, vagy csak a szád jár?
1349341200

Traileren a Hitman: Absolution

Több száz módon gyilkolhatsz az új Hitmanben, de az igazi bérgyilkos utána el is tünteti az áldozatait - mindezt csendben, stílszerűen. Az új Hitman: Absolution-előzetesben erről kapunk némi fejtágítást, a fejlesztők közben azt mutatják be, amint a derék 47-es változatos módszerekkel végez célpontjaival.
1348835780

Hitman: Absolution - új képek és gameplay videó

Nem is tudjuk, mikor láttunk már utoljára valami ízes kedvcsinálót a Hitman következő felvonásából, de nem is baj, mert a minap tíz új screenshotot és egy gamplay videót adott ki a Square Enix és az IO Interactive. A képekre jutott minden: lesz takarítás, cici, pöffeszkedő rosszarcú és persze sok-sok sunyulás.