Hitman Absolution - látogatás Dél-Dakotában

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 23.
  • Képek
Link másolása
A Square Enix érdekes promóhadjáratot eszelt ki a bérgyilkosos akciójátékuk legújabb fejezetéhez. Egy Hope nevű kisváros hetilapját teszik közzé, mely új információkat tartalmaz küldetésünk színhelyéről. Minden pénteken pedig újabb screenshottal kedveskednek nekünk az IO lánykái.

A dél-dakotai Hope község helyi újságja, a Hope News Times egy heti rendszerességgel megjelenő kiadvány, melyben a várost érintő legfrissebb hírek olvashatóak és így rántja le a leplet a Hitman Absolution legújabb fejezetéről is.

Hope és polgárai a helyi legenda Blake Dexter és cége, a Dexter Industries befolyása alatt állnak. Furcsa módon az amúgy csendes kisváros Agent 47 érkeztével megpezsdül: furcsa balesetek és események bolydítják fel. Vajon ezek az eseményekhez köze van az Eredeti Bérgyilkosnak? A rajongók hamarosan mindenre fényt deríthetnek, hiszen a Hope News Times számai minden csütörtökön megjelennek majd és a hozzájuk kötődő játék-kép pedig péntekenként.

A magazinokat a játék Facebook-oldalán és a Barcode Society-n keresd.  Naná, hogy 47-es ügynök, aki már fel is öltötte az új álruháját. Vajon sikerül pontot tennie a gátlástalan mágnás életének végére?

Dátum még nincs - milyen meglepő...

2.
2.
ricsi217
ez nagyon jó game lesz bizos sokat fogok vele játszani :DD
1.
1.
herrluciff
mókás pályának ígérkezik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...