Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1339135794

E3 2012: Akcióban az Aliens: Colonial Marines

Lehetséges, hogy az utolsó nap lesz a legdurvább az E3-on? Az IGN jóvoltából csaknem kilencperces Aliens: Colonial Marines felvétel futott be, mely egy eddig soha nem látott jelenetet tartalmaz a játékból. A xenomorfok minden sarok mögül előugorhatnak, csak a fegyverünkre számíthatunk.
1339001348

E3 2012: Aliens: Colonial Marines látnivalók

A Sega és a Gearbox volt olyan kedves és nem hanyagolta el az E3-függőket: négy képet osztott meg velünk az Aliens: Colonial Marines-ből. Savas nyálat eregető xenomorfok a célkeresztben, illetve vehetünk egy pillantást a kooperatív mód lobby-jára is. Csak jelenne már meg!
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
1337695200

Nincs gond az Aliens: CM fejlesztésével

Tegnap jelentette be a Gearbox az Aliens: Colonial Marines hivatalos megjelenési dátumát, melyet sokan csalódásként éltek meg, hiszen még idén számítottak a játékra. A Gearbox szerint minden rendben van, és a teljes fejlesztési idő nem több a Borderlandsénál.
1337611363

2013-ra csúszik az Aliens: Colonial Marines

A Sega bejelentette az Aliens: Colonial Marines végleges megjelenési dátumát, igaz, azt próbálta nem kommunikálni, hogy a játék hónapokat késik majd a korábban felvázolt őszi debüthöz képest. A rossz hírt új trailerrel kompenzálta, ami egyébként baromi jól sikerült, érdemes megnézni!
1333607379

Aliens: Colonial Marines - gameplay videók, képek

Lassan célegyenesebe ér az Aliens: Colonial Marines fejlesztése, a Gearbox újfent bemutatta a játék jelenlegi változatát a szerencsés kiválasztottaknak Texasban. A multiplayerről is lehullott a lepel, az online mechanikát külön videó taglalja, de a képekről sem kell lemondanunk.
1333036800

Colonial Marines - Wii U-n lesz a legjobb

A Nintendo állítólag az idei E3-on újra bemutatja a Wii U-t annak érdekében, hogy egy kicsit jobban meggyőzze a befektetőket és a közönséget a konzol képességei felől. A fejlesztőket azonban láthatóan nem kell meggyőzni: a Gearbox szerint például az új Alien-játék is a Wii U-n lesz a legjobb.
1328857210

Befutott az Aliens: Colonial Marines dobozképe

Kezdjük a napot egy igazi régen várt játékkal. Nevezetesen az ősszel a boltokba kerülő Aliens: Colonial Marines-szel - ugyan új mozgóképpel nem tudunk szolgálni, de boxarttal igen, lássuk, miképpen fest majd a játék leendő doboza a rajongók polcain.
1327744800

Új előzetest kapott az Aliens: Colonial Marines

Drága feleim, a jó hír az, hogy az Aliens: Colonial Marines a minap kapott egy baromi hangulatos kedvcsinálót. A rossz viszont az, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően és a Sega tagadásának ellenére a játék megjelenése csúszni fog, nem is keveset: ősszel várhatjuk a premiert.