Aliens: Colonial Marines PC, PS3, WIIU, X360

Ripley, minden földönkívüli gyilkos nagymamája visszatér! Kedvenc sci-fi horror klasszikusunk, az Alien újjászületett végre egy izgalmas FPs formájában!
1327599605

Őszig kell várni az Aliens: Colonial Marinesre?

A hivatalos honlapon feltűnt információk szerint őszig kell várni az Aliens: Colonial Marines megjelenésére. A korábbi várakozások alapján a játéknak a tavaszi hónapok folyamán kellett volna boltokba kerülnie, de most elképzelhető, hogy újabb fél évet csúszik az egyébként is sokat késett program.
1326119419

Aliens: Colonial Marines - úton a gyűjtői kiadás?

Az egyik online kiskereskedő weboldalára véletlenül felkerül az Aliens: Colonial Marines gyűjtői kiadásának tartalma, amit azóta gyorsan el is távolítottak. Tuti, hogy kapunk Collector's Editiont, de vajon tényleg az lesz benne, amit a kiszivárgott infók alapján sejteni lehet? Szerintünk igen.
1317448824

Aliens: Colonial Marines - brutális 12 perc

Lássuk, min nedvesedtek be az idei E3-ra látogató Aliens-rajongók. A Gearbox most tökéletes minőségben osztotta meg a nagyközönséggel a kiállításon bemutatott 12 perces demót, amitől odáig vagyunk, meg vissza. Erős kezdéssel nyitjuk a hétvégét, ideje elsötétíteni!
1314180000

Új trailerrel tért vissza az Aliens: Colonial Marines

Most, hogy a Gearbox letudta a Duke Nukem Foreverrel kapcsolatos kötelező köröket, végre teljes mellszélességgel az Aliens: Colonial Marinesre koncentrálhat. A minap új trailert kaptunk a játékról, vessétek rá magatokat azonnal, mert nagyon hangulatos darab.
1314082807

Rebootolják a Duke Nukemet?

Új pletykák kaptak szárnyra a Duke Nukem frencsájz következő darabjáról. Bár szóbeszédnek túl erős, még nem beszélhetünk hivatalos megerősítésről. Most, hogy az Aliens: Colonial Marines fejlesztése a végéhez közeledik, a Gearbox állítólag a Duke Nukem rebootolását tűzte ki célul.
1309626002

Korán jelentették be az Aliens: Colonial Marinest

Randy Pitchford a hivatalos PlayStation Magazine-nak bevallotta, hogy túl korán jelentették be az Aliens: Colonial Marinest, szinte még alig száradt meg a festék a szerződésen. Ez után pedig a játékosoknak igen sokat kellett várniuk az újabb infókra, ami nem tett jót a csapat megítélésének.
1309165200

Colonial Marines - Unreal és Wii U, két jóbarát

A legtöbb cég azonnal kihasználta, hogy a Nintendo végre egy olyan platformot készül piacra dobni, ami legalább nagyjából egy szinten van a többi piacon lévő konzollal - legalábbis hardveresen. Így sok, már eleve készülő játéknak jelentik be a Wii U-s verzióját is, erről beszélt most a Gearbox.
1308571200

Colonial Marines - mindenki ezt a játékot akarta

Sokak szerint az Aliens volt a legjobb rész a sorozatban, s még többen gondolják úgy, hogy ez főként a rendező, James Cameron érdeme. A Gearbox szerint a Colonial Marines lesz az a játék, amit mindenki akar az Aliens megtekintése óta, de eddig senkinek nem állt módjában elkészíteni.
1307553343

E3 2011: Hideglelős Aliens: Colonial Marines képek

Vérbeli hangulat süt a legfrissebb Aliens: Colonial Marines képekből, elképzelhető, hogy végre tisztességes játékadaptációt kapunk az univerzum alapján? A xenomorphok megszállták a bázist, egy nyamvadt katona kevés lenne a sikerhez. A Gearbox tudja, mire van még szükség.
1307480760

E3 2011: Hardcore címekkel erősít a Wii U

A Nintendo Wii az alkalmi játékosok paradicsoma volt, s ahogy a 3DS-en viszonylag sok hardcore játék jelent meg a DS után, úgy a Wii U-n is számos fanatikusoknak szánt cím mutatkozik be. A Nintendo mottója az, hogy minden játékost ki kell szolgálni - nem számít, hogy ki, milyen táborba tartozik.