Assassin's Creed: Altair's Chronicles DS, IPHONE

Az Assassins Creed előzményeit bemutató játék csak és kizárólag Nintendo DS konzolra. A játékot a Gameloft készíti, melyhez saját, teljesen 3D-s motort írtak.

A Sony készítheti el az Assassin's Creed filmet

Filmes berkekben azt pletykálják, a Ubisoft komolyan gondolja, hogy újabb sikerprodukciója alapján készíttet majd mozifilmet, úgy tudni, a Sony Pictures lehet a végső befutó az Assassin's Creed megfilmesítési jogainak elnyerésére irányuló versenyben. Még ez sem biztos persze.

Desmond története 2012-ben fejeződik be

Jövőre sem ússzuk meg Assassin's Creed nélkül - na, nem mintha annyira meg akarnánk egyébként. A fejlesztők szerint habár Ezio és Altair története lezárul, Desmond sztorija a 2012-es világvégéhez kötődik, így egyértelmű módon a játéknak is akkor kell megjelennie.

Új Assassin’s Creed kisfilm készül

A Ubisoft láthatóan érzi, hogy a Revelations nagy dobás lesz, és igyekszik minél jobban rájátszani a háttértörténetre. Éppen ezért jelentették be, hogy Embers alcímmel új kisfilm készül, aminek segítségével a rajongók még jobban belemerülhetnek a játék univerzumába.

Rejtélyes Assassin's Creed videó bukkant fel

Furcsa CG videót lehet látni az interneten, melyről egyelőre a Ubisoft sem hajlandó nyilatkozni semmit. A feltételezések szerint a felvételt a cég animátorai készítették belsős használatra, és valamilyen szinten köze lesz a legújabb játékhoz, az Assassin's Creed: Revelationshöz.

Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.

Xperia Play - videón a Gameloft játékfelhozatala

A Sony-Ericsson és a Gameloft, úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják partnerségüket, nem kevesebb, mint 10 játékkal készülnek a PlayStation Phone startjára. Ezen belül a Backstab exkluzív címként vonul be a történelembe, de itt lesz a Splinter Cell: Conviction és a Brothers in Arms 2 is.

Assassin's Creed enciklopédiát készít a Ubisoft

Egy igazi keményvonalas Assassin's Creed-rajongó munkatársat keres a Ubisoft a készülő Assassin's Creed enciklopédiához. Úgy néz ki, a fejlesztők tényleg komolyan gondolják, hogy ez az alternatív történet kihatott a teljes világtörténelemre, és megváltoztatta a dolgok menetét.

Ubisoft: Nem áll le az Assassin's Creed sorozat

A franciák ígéretet tettek arra, hogy az elkövetkezendő Assassin's Creed részek esetében továbbra is magas színvonalú folytatásokkal rukkolnak elő a jövőben. Erre szükség is van, elvégre 2010-ben, mind a Call of Duty, mind pedig az aktuális FIFA megelőzte Ezio kalandját eladások tekintetében.

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.

Újabb stúdió dolgozik az Assassin's Creeden

Azt megértjük, hogy a Ubisoft egyik legnagyobb címe jelenleg az Assassin's Creed, s ennek megfelelően nem hagyják kihűlni a témát, de ez azért mát talán túlzás: most már a svéd Massive Entertainment is a franchise-on dolgozik, bár egyelőre bizonytalan, hogy pontosan min.