Assassin's Creed: Altair's Chronicles DS, IPHONE

Az Assassins Creed előzményeit bemutató játék csak és kizárólag Nintendo DS konzolra. A játékot a Gameloft készíti, melyhez saját, teljesen 3D-s motort írtak.
1360260934

Assassin's Creed - új hős, új korszak

A Ubisoft bejelentette, hogy új Assassin's Creed érkezik a következő pénzügyi évben, és bár ez nem meglepetés, az mindenképpen figyelemreméltó infó, hogy új hőst és új korszakot is kapunk majd.
1358258400

Megvan az Assassin's Creed-film forgatókönyvírója

Noha a Ubisoft még októberben bejelentette, hogy nekiesik az Assassin's Creed-mozi forgatókönyvének, a szkript írójáról csak most hullott le a lepel. Azért jó tudni, hogy zajlanak a dolgok a háttérben.
1355130006

Brazíliában játszódhat az új Assassin's Creed

Egy portugál magazin mikrofonvégre kapta a Ubisoft Brazil ügyvezető igazgatóját, Bertrand Chaverotot, aki elhintette, hogy az Assassin's Creed-sorozat következő része a szamba országában, Brazíliában játszódhat.
1352736051

Már 2013-ban jöhet az Assassin's Creed-film?

A Ubisoft marketingfőnöke, Geoffroy Sardin elhintette, hogy a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-mozifilm munkálatai hamarosan elkezdődnek, és köszönhetően a gyors munkatempónak már jövőre a filmszínházakba kerülhet. Csak nehogy összecsapott legyen!
1350982800

Készül az Assassin's Creed-mozi forgatókönyve

Pörögnek az események az Assassin's Creed filmváltozata körül, a Ubisoft Motion Pictures bejelentette, hogy lepaktált a New Regency nevű filmes céggel, és azonnal belevágnak a mozi forgatókönyvírásába. Túl sok konkrétum nem látott napvilágot az üzlettel kapcsolatban.
1341846730

Megvan az Assassin's Creed mozi főszereplője

A Variety érteülései szerint az X-Men: First Class és a Prometheus sztárja, Michael Fassbender lesz az Assassin's Creed alapján készülő mozifilm főszereplője, aki egyúttal társproducerként is részt vesz a munkálatokban, miután saját cége is közreműködik majd a gyártásnál.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1330081227

Jön az Assassin's Creed: Titkos keresztes háború

A Fumax kiadó alig ad nekünk pár hét pihenőidőt a legutóbbi videojáték témájú könyv után, márciusban itt a folytatás! Immáron a harmadik Assassin's Creed-regényt tarthatjuk a kezünkben Titkos keresztes háború címmel, melyben Altair élettörténete bontakozik ki előttünk.
1323441000

Nyerj Assassin's Creed Encyclopediát!

Nyereményjátékkal készül az ünnepekre az Assassin's Creed-sorozat hazai forgalmazója, a PlayON: ha szeretsz rajzolni vagy mesteri szinten bűvölöd a Photoshopot, egy Assassin's Creed Encyclopedia ütheti a markodat. Öt darab érkezett belőle Magyarországra, szóval exkluzív a könyv, az tuti!
1320415200

Kétséges az Assassin's Creed film elkészülte

Korábban általában az volt a probléma, hogy amikor egy játékot filmre próbáltak ültetni, hogy a játékot készítő ritkán kapott lehetőséget arra, hogy kontrollálja a végeredményt, s legyen beleszólása a filmbe. Ezért lett a legtöbb ilyen film rossz. A Ubisoft esetében pont fordított a helyzet.