FEAR

"Csapatunk egyfajta elit alakulatnak is felfogható, melynek tagjai paranormális tevékenységek kivizsgálásával foglalkoznak..."

E3 2006: Ma is 200 új screenshotot kaptunk

Úgy néz ki az E3 közeledtével mindenki 5-ös sebességbe kapcsolja a marketingeseit, ezt bizonyítja, hogy mára is több mint 200 új kép érkezett hozzánk!

Xbox 360-ra is lesz FEAR

A friss Official Xbox Magazine-ban olvastunk róla, hogy a Monolith és a Vivendi Universal Games már dolgozik a F.E.A.R. Xbox 360-as átíratán.

Készül a F.E.A.R. folytatása

A Gamespot magazin információi szerint készül a Monolith nagysikerű horror FPS-nek folytatása. A hírt hivatalosan is megerősítették.

FEAR v1.03-as tapasz közeleg!

A Vivendi kommunikációs manedzsere bejelentette, hogy hamarosan foltozás érkezik a FEAR című játékukhoz. A javítás az 1.03-as verziószámot viseli majd.

TOP10 - PC

Megérkezett az összesített, 2005-ös amerikai TOP10 PC eladási ranglista, benne 4 Electronic Arts játékkal.

Top 20 PC-s eladás az USA-ban

Megérkezett a legfrissebb PC-s eladások listája az USA-ból! Az első helyen továbbra is az Age Of Empires III áll, azonban a második helyen változás van.

F.E.A.R SDK!!!

F.E.A.R. rajongók figyelem! A VU Games jóvoltából ma megjelent a játékhoz az 1.02-es sorszámú fejlesztőcsomag.

Októberi eladási lista! [PC]

Hála az NPD Groupnak, megérkezett azon PC-s játékok húszasa, melyek a legnépszerűbbek voltak a vásárlók körében.

UPDT: F.E.A.R. v1.02

A Vivendi bejelentette, hogy új horror-FPS-ükhöz, a F.E.A.R.-hez újabb javítást fognak feltölteni az Internetre a közeljövőben.

GameSpy Top 40

A GameSpy megszokott módon ismét összeállította toplistáját: melyik az a 40 játék, melyet legszívesebben játszanak a kedves játékosok az ő szervereiken - mutatja eme lajstrom...