FEAR

"Csapatunk egyfajta elit alakulatnak is felfogható, melynek tagjai paranormális tevékenységek kivizsgálásával foglalkoznak..."
Típus: FPS, Lövöldözõs

F.E.A.R. javítás

Ugyan a játék még csak most került a boltokba, az első frissítés máris elérhető - lássuk, milyen változtatásokat vonultat fel a peccs...

F.E.A.R. multi demó!

Megérkezett végre a Monolith utolérhetetlen horror FPS-ének a többjátékos demója. A 451 megás csomag 2 pályát tartalmaz, melyen akár 16-an is őrjönghettek!

F.E.A.R. hivatalos multi demó közeleg!

A VU Games bejelentette: közeleg a F.E.A.R. többjátékos kipróbálható verziója, mely az online csaták félelmetes világába enged majd bepillantást.

F.E.A.R. Frag video

A Monolith hamarosan megjelenő, korszakalkotó FPS-ének többjátékos módjába nyerhetünk több mint hét perces bepillantást.

F.E.A.R. aranyon!

A F.É.L.E.L.E.M. készen áll a startra: október 18-án megvásárolhatjuk végre a teljes játékot is!

F.E.A.R. Director's Edition

A Vivendi hivatalos honlapján olvasható, hogy készül egy Director's Edition névre hallgató különleges DVD kiadás a F.E.A.R.-ből.

!! F.E.A.R. DEMO LOKÁLBAN !!

Végre megérkezett a F.E.A.R. játszható SP demója, mely közel 650 MB-t nyom. Méretes egy példány, de a látvány mindenképp kárpótol minket!

FEAR F.E.A.R. bemutató

No One Lives Forever, Tron 2.0…mind-mind kiemelkedő alkotás. És hogy mi a közös bennük? Természetesen a játékokat készítő brigád, akik a tavaly jelentették be, hogy új projecten dolgoznak, melynek neve: F.E.A.R.

F.E.A.R. DEMO Pénteken!

A tegnapi GDC videó után bombaként robbant a hír, hogy pénteken érkezik a demó!

F.E.A.R. Videó!!

Gőzerővel készül a Monolith csapatának új játéka, a F.E.A.R. Ezúttal egy 14 perces filmecskét tekinthettek meg róla.