FEAR

"Csapatunk egyfajta elit alakulatnak is felfogható, melynek tagjai paranormális tevékenységek kivizsgálásával foglalkoznak..."

FEAR

Félelem. Olyan spontán emberi reakció, amelyet tudatosan nem befolyásolhatunk, átélése heves pulzusemelkedést, szaporább lélegzetvételt és fokozott adrenalin-termelődést vált ki minden intelligensebb élőlényben...

F.E.A.R. javítás

Ugyan a játék még csak most került a boltokba, az első frissítés máris elérhető - lássuk, milyen változtatásokat vonultat fel a peccs...

F.E.A.R. multi demó!

Megérkezett végre a Monolith utolérhetetlen horror FPS-ének a többjátékos demója. A 451 megás csomag 2 pályát tartalmaz, melyen akár 16-an is őrjönghettek!

F.E.A.R. hivatalos multi demó közeleg!

A VU Games bejelentette: közeleg a F.E.A.R. többjátékos kipróbálható verziója, mely az online csaták félelmetes világába enged majd bepillantást.

F.E.A.R. Frag video

A Monolith hamarosan megjelenő, korszakalkotó FPS-ének többjátékos módjába nyerhetünk több mint hét perces bepillantást.

F.E.A.R. aranyon!

A F.É.L.E.L.E.M. készen áll a startra: október 18-án megvásárolhatjuk végre a teljes játékot is!

F.E.A.R. Director's Edition

A Vivendi hivatalos honlapján olvasható, hogy készül egy Director's Edition névre hallgató különleges DVD kiadás a F.E.A.R.-ből.

!! F.E.A.R. DEMO LOKÁLBAN !!

Végre megérkezett a F.E.A.R. játszható SP demója, mely közel 650 MB-t nyom. Méretes egy példány, de a látvány mindenképp kárpótol minket!

FEAR F.E.A.R. bemutató

No One Lives Forever, Tron 2.0…mind-mind kiemelkedő alkotás. És hogy mi a közös bennük? Természetesen a játékokat készítő brigád, akik a tavaly jelentették be, hogy új projecten dolgoznak, melynek neve: F.E.A.R.

F.E.A.R. DEMO Pénteken!

A tegnapi GDC videó után bombaként robbant a hír, hogy pénteken érkezik a demó!