FEAR

"Csapatunk egyfajta elit alakulatnak is felfogható, melynek tagjai paranormális tevékenységek kivizsgálásával foglalkoznak..."

Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Több PlayStation 3-nyitócím munkálata csúszik

Lesújtó híreket tudtunk meg: habár a PlayStation 3 amerikai és japán premierje erősen közeledik, úgy tűnik, hogy több nyitócím nem fog addig elkészülni.

Az e-heti játékmegjelenések

Kissé megkésve, de összeállítottuk Nektek, a héten megjelenő játékok - szerencsére jó hosszú - listáját: lesz itt Need for Speed, FIFA és még sok más nyalánkság...

Elkészült a F.E.A.R. X360-as változata

A Vivendi valamilyen beteges indulatból állandóan félelemben kíván tartani bennünket, ártatlan játékosokat: a jövő héten érkezik a next-gen F.E.A.R.

Hivatalos, nyugati PlayStation 3-nyitócímek

A Sony közzétette azon listát, melyen az amerikai PS3-nyitócímek szerepelnek - a huszonegy játék mindegyike hatalmas név, érdemes végigböngészni a felhozatalt.

Megérkezett a F.E.A.R. X360-as verziójának demója

X360-tulajdonosok, figyelem! Irigykedtetek a PC-sekre a Monolith F.E.A.R. exkluzívitása miatt? Ne bánkódjatok, végre kipróbálható a játék X360-as változata!

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

GC 2006: Friss screenshot dózis érkezett

Van itt minden kérem-szépen! Alone in the Dark, Anno 1701, Bioshock, FEAR, Full Auto 2, Gothic 3, Metal Gear Solid 4, Warhammer: Mark of Chaos stb.

Bónuszok a nextgen FEAR-hez

Egy Vivendi sajtólevélből tudtuk meg, hogy apró bónuszokat terveznek a PC-n már egy ideje kapható F.E.A.R. nextgen változataihoz.