FEAR

"Csapatunk egyfajta elit alakulatnak is felfogható, melynek tagjai paranormális tevékenységek kivizsgálásával foglalkoznak..."

Megjelent a FEAR ingyenes kiegészítője

Ma estétől tölthető a F.E.A.R. ingyenes kiegészítőlemeze, mely ötletesen a Combat alcímet kapta. Egy gyors regisztráció, és már tolhatjátok is!

PS3-ra is lesz FEAR - mostmár tuti

A Vivendi Universal Games ma megerősítette, hogy a Monolith Playstation 3-ra is készít egy változatot a PC-s és X360-as F.E.A.R.-ből.

A heti játékmegjelenések

Kisebb késéssel ugyan, de megérkezett heti előrejelzésünk, mely a következő hét napon megjelenő játékokat nevezi meg - a héten a PC-sek járnak jól leginkább.

120 új kép a galériában

A mai ajánlatunk a következő: Command & Conquer 3, Dead Rising, Dirt, FEAR, Gundam, Hero Online, Inhabited Island és LEGO Star Wars.

Ingyenes FEAR kiegészítés várható

FEAR Combat néven ingyenes mini kiegészítő érkezik hamarosan a Monolith nem is oly régen megjelent FPS-éhez. A multiban mókázók nagyon bírni fogják!

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Patch trió késő estére

A mai napon három remek játékhoz érkezett javítócsomag, melyek név szerint a Day of Defeat: Source, a FEAR és a Warhammer 40k: Dawn of War.

E3 2006: Microsoft E3 konferencia letöltés

Mivel tegnap a Microsoft nem engedélyezte az elő adást, így a legtöbben valószínűleg még nem láttátok az óriáscég sajtókonferenciáját. Most tőlünk letölthetitek az egészet!

E3 2006: Microsoft Konferencia ÉLŐBEN ITT!

Lehet készülni, még több meleg ételt és kávét elővenni, ugyanis pontosan fél óra múlva kezdődik a Microsoft E3-as konferenciája, és mi ismét élőben közvetítünk Nektek!

E3 2006: Half-Life 2 PlayStation 3-ra?

A PlayStation Magazine júniusi számának borítóján a következőket olvashatjuk: "Half-Life 2 Leads The Next-Gen Shooter That'll Blow you Away!"