FEAR

"Csapatunk egyfajta elit alakulatnak is felfogható, melynek tagjai paranormális tevékenységek kivizsgálásával foglalkoznak..."

Lezárult a F.E.A.R. Gold nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából egy eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj eredeti F.E.A.R. Gold játékot!

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából eredeti F.E.A.R. Gold PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Ingyenes térképek érkeztek a F.E.A.R.-hez

A Nightmare és a Synchronicity névre hallgató csomagok után újabb térképekkel bővül az Xbox 360-as F.E.A.R. többjátékos palettája.

E3 2007: Újra kiegészül a F.E.A.R.

Folytatódik a nagysikert aratott F.E.A.R.! A Sierra Entertainment gondozásában lévő horror-FPS újabb kiegészítő lemezzel gazdagodik.

F.E.A.R. - itt vannak az új pályák

A múlt héten megjelent, új játékmódokat tartalmazó csomag mellé ígéretet kaptunk vadi új pályák készültére. Ma befutott az első csomag!

Új játékmódok érkeztek a F.E.A.R.-hez

Ingyenes kiegészítő érkezett az Xbox 360-as F.E.A.R.-hez, mely két új játékmóddal gazdagítja kedvencünk többjátékos módját.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

A héten megjelenő játékok

E heti termésünk kissé bőségesebb a múltkorinál, habár még mindig tudunk több, friss megjelenő játékot elképzelni a szoftverábécék polcain...

Három játék is lekési a PS3 európai premierjét

A PlayStation 3-ra készülő The Elder Scrolls IV: Oblivion, a F.E.A.R. és a Splinter Cell: Double Agent sem debütál majd együtt a Sony újgenerációs gépével.

A 101 legjobb ingyenes játék

A 1Up.com érdekes egy érdekes összeállítás formájában összeszedte a 101 legjobb ingyenes játékot - természetesen a gammák mindegyike letölthető!