Pure

A ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t, a The Italian Job-ot és a Rally Fusion-t is jegyző, korábban Climax nevet viselő fejlesztőstúdió legújabb játéka, ezúttal a Disney-től.
Típus: Motorverseny, Száguldozós

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

Pure - képek és videók

Újra mozgásban is láthatjuk a Black Rock Studios által fejlesztett quadversenyt, amely a Pure nevet viseli és szeptember 26-án érkezik PC, PS3 és X360 platformokra.

Pure - egyforma lesz mindkét konzolon

Az ősszel megjelenő Pure egyforma lesz az Xbox 360 és a Playstation 3 konzolokon egyaránt, nyilatkozta Jason Avent, a fejlesztő Black Rock Studios munkatársa.

Pure

Eszeveszett tempóban döngetünk quadunk nyergében az USA-beli sziklás szurdokban, a hátunk mögött még 15 négykerekű motoros fickó lohol, akik szintén elsőnek szeretnék átszakítani a célszalagot. Sok van még hátra - hirtelen egy semmiből előbukkanó meredek emelkedő a levegőbe dobja zümmögő járművünket – eszünkbe sem jut esetleg erőssebben markolni a kormányt, inkább elrugaszkodunk a nyeregből és a közeli fák között rejtőző közönség hatalmas üdvrivalgásba kezd, amikor látványos trükköket vágunk le a levegőben, jelen esetben a Superman-t. A földet érés gyönyörű, de ezzel még nincs vége… Az ősszel PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra érkező Pure-ben átélhetjük milyen érzés a fékevesztett száguldás kint a természetben, ahol már utak sem vezetnek, egy saját szánk ízére szabott quad nyergében, bömbölő drum and bass zenére.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

GDC 2008: GDC trailer mánia - második felvonás

A trailer gyűjteményről se feledkeztünk meg, a második adagban többek közt van Fable 2 és Gears of War 2 is, úgyhogy vétek lenne bárkinek is kihagyni!

Pure - a MotoGP készítőinek új játéka

A MotoGP-t és az ATV Offroad Fury sorozatokat is készítő, korábban Climax néven ismert Blackrock Studio bejelentette legújabb motoros őrületét.