Pure

A ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t, a The Italian Job-ot és a Rally Fusion-t is jegyző, korábban Climax nevet viselő fejlesztőstúdió legújabb játéka, ezúttal a Disney-től.
Típus: Motorverseny, Száguldozós

Szerda esti videócsokor

Számos videóval gazdagodtunk a mai napon: összeállításunkban olyan sztárok képviseltetik magukat, mint a BioShock, a Far Cry 2 vagy a Killzone folytatása.

Újabb Pure kedvcsinálók érkeztek

Október elején kerül boltokba a csütörtök óta kipróbálható Pure: a versenyjáték főszereplői a quadok és a sebesség, de fontos szerepet kapnak a különféle mutatványok is.

Ebéd utáni galériafrissítés sztárokkal

Mai galériafrissítésünkben igazi sztárokat köszönthetünk. A felhozatalban van Demigod, Killzone, Mortal Kombat, Pure, Spore és Starcraft is!

Csütörtökön érkezik a Pure kipróbálható változata

Csütörtöktől válik letölthetővé a Black Rock Studio által fejlesztett, off-road száguldozós játék, a Pure kipróbálható változata a PSN és Xbox Live hálózatokról.

GC 2008: Az ötödik videóözön

Új videók tekinthetők meg többek között a MadWorld, EndWar, Brothers in Arms: Hells Highway, Resistance Retribution, Valkyria Chronicles kapcsán.

GC 2008: A negyedik videóözön

A soron következő összeállításban megtalálható a LittleBigPlanet, Pro Evolution Soccer 2009, Men of War, Pure, Mirrors Edge és Far Cry 2.

Hamarosan itt a Pure kipróbálható demója

Hamarosan kipróbálható az ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t és a Rally Fusion-t is jegyző, korábban Climax nevet viselő Blackrock legújabb játéka, a Pure.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: A kilencedik videócsokor

A kilencedik összeállításban olyan videókat láthattok, mint a Disciples 3, Pure, Age of Booty, Unreal Tournament 3, The wheelman vagy az Eternal Sonata.

Kedd esti galériafrissítés

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Gears of War 2, a Midnight Club: Los Angeles, a Pure vagy a Civilization Revolution.