The Darkness II PC, PS3, X360

A Top Cow képregénye alapján készült The Darkness hatalmas sikerre tett szert, szinte elkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb elkészüljön a folytatás.
1328515230

The Darkness II - még több kivégzés

A héten kerül a boltok polcaira Jackie Estacado újabb kalandja. Az elődtől eltérően, színes-szagos cel-shaded grafikát kapott a második rész, s ezzel totálisan átjön a képregényes hangulat. Nem marad el a brutalitás sem, erről az újabb kivégzések tanúskodnak.
1328090446

The Darkness II - szeletelős előzetes

Fél perc többet mond bármely szónál, főleg, ha olyan trailerről beszélünk, melyben alacsonyan szállnak a végtagok. Bizony, a The Darkness II furmányos kivégzései kerülnek most terítékre - démoni csápjaink igen változatosan szeletelik fel az ellenséget. Nézd meg, ha bírod gyomorral!
1327517947

The Darkness II - trailer a megjelenés mellé

Már tényleg a nyakunkon van a The Darkness II boltokba kerülésének időpontja, sőt tegnap óta a véres akciójáték demója is elérhető. Jackie Estacado durvább, mint valaha, két démonkara mellett akár két fegyvert is szorongathat egyszerre. Reszkessetek rosszfiúk, a Sötétség elől nincs menekvés!
1326697205

Negyedóra a The Darkness II társaságában

A Gamespot munkatársai kezébe jutott a The Darkness II tesztverziója, így megannyi műgonddal összevágott előzetes után tömény játékmeneti felvételre verhetjük a... nyálunkat. Lesz itt minden: lopakodás, vérbő erőszak és némi lövöldözés. Szerencsére a megjelenés már közel van.
1326376859

A jövő héten érkezik a The Darkness II demója

Az egykori digó gengszter, Jackie Estacado lepaktált a sötétséggel, ezért igazán finom képességeket kapott, s ehhez csupán vért kell ontania. Épp kapóra jött az eset: megbosszulta barátnője halálát és a fél maffiát legyilkolta. A második rész kipróbálható változatára a jövő hétig kell várnunk.
1324314000

The Darkness II - bemutatkoznak a co-op arcai

Mint azt megírtuk nemrég, a Digital Extremes kooperatív móddal igyekszik megtoldani a The Darkness II egyjátékos részének várhatóan amúgy sem szerény játékidejét, a játék ezen része ráadásul alternatív történetet mesél el új karakterekkel a főszerepben. Most ők mutatkoznak be négy rövidfilmen keresztül.
1323244800

Négyfős kooperatív módot kap a The Darkness II

Bemutatkozott a The Darkness II Vendettas játékmódja, a négyfős kooperatív játék története az egyjátékos résszel párhuzamosan zajlik majd, és négy új karakterrel ismerkedhetünk meg benne. Hőseink együtt egytől-egyig két darab fegyvert vihetnek magukkal, ezek közül az egyiket a Sötétség járja át.
1322128800

Tíz percen át mozog a The Darkness II

Közel tízpercnyi gameplay anyagot kaptunk a The Darkness folytatásából, amit ráadásul a játék producerének kommentárja mellett leshetünk meg. Bár kezdetben szkeptikusak voltunk a második résszel szemben, a The Darkness II egyre jobban fest - mi már tűkön ülve várjuk a februári megjelenést.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.
1319889624

The Darkness II - azok a csodálatos kivégzések

A 2K képregényes akciójátéka tényleg nem finomkodik, ha a brutális kivégzésekről van szó, a testünkből előbukkanó csápok szinte önálló életre kelnek, ha riadt áldozatot látnak maguk előtt. Bármennyire is nemes célért harcol hősünk, néha szabadjára kell engednie a Sötétséget.