The Darkness II - szeletelős előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 1.
  • Videó
Link másolása
Fél perc többet mond bármely szónál, főleg, ha olyan trailerről beszélünk, melyben alacsonyan szállnak a végtagok. Bizony, a The Darkness II furmányos kivégzései kerülnek most terítékre - démoni csápjaink igen változatosan szeletelik fel az ellenséget. Nézd meg, ha bírod gyomorral!

Jackie Estacado tényleg nem viccel addig, míg delejes vérpermet nem spriccel az arcára, miközben miszlikbe vágja ellenségeit a démoni karok segítségével. A kivégzéseket taglaló trailerek egyik újabb darabjával van dolgunk, melyben a szeletelés kapja a főszerepet. Mindenképpen erős gyomor ajánlott a következő pillanatok megtekintéséhez! A The Darkness II február 10-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

11.
11.
herlius
Ez most tényleg komoly? Csápokkal kell kivégezni ártatlan civileket? Lehet, hogy én vagyok fogalmatlan, de a trailer alapján ez a játék egy nagy rakás ...
10.
10.
IceColdKillah
EZ?! Mi ebben a durva? XDDD Ez hol számít durvának, egy olyan világban, ahol 14-16 éves skacok Dead Space-el és az új Mortal Kombat-tal játszanak? Sajnos az ilyen játékokban már elvárás hogy "Tarantino stílusban" (2 liter vér / képkocka) készüljenek! Aztán meg csodálkoznak hogy a kormány betiltja.... Kész röhej!!! :DDD
7.
7.
felegyi
Hihetetlen játék, mind grafikailag mind... ezt nem lehet leírni, elsőre amikor kijátszottam a Demo-t elment egynek, hirtelen vége lett stb... másnap kb azzal kezdtem, aznap még 2x összegyűjtöttem a pontokat és végigpróbáltam a Skill-eket és hát...
6.
6.
Csabb
#3: Akkor majd játék közben ne kockázd ki.
5.
5.
thernielle
Elég jópofa a demója, nem terveztem, de ezt a játékot meg fogom venni, méghozzá Playstationre. Csak mert az egyet is azon toltam. Ennyi. Nagyon jól mutat ez a cell-shade konzolon! :)
A #3-as versenyzőnek üzenem, hogy ha a Mortal Kombatot kikockázzuk, látni, ahogyan a karakterek pixelekből épülnek fel; nem is VALÓDIAK! Ez így nem tűnik hitelesnek.
4.
4.
DON GONDOCS
#3: Na most egy cell-shaded grafikát használó játékban, hol vársz reális csonkolást?
Persze mind a 2 játék a brutalitásra épít, de a grafika és stílus teljesen más.
3.
3.
Cooper911
Hát pl a Mortal Kombatban sokkal jobban meg vannak csinálva a sérülések mint ebben. Ha kikockázzuk látni hogy az egyik pillanatban semmi a másikban meg tiszta vér az egész fickó. Nem túl hiteles.
1.
1.
anonymus26
eléggé brutális már nagyon várom a játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...