Doom PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Doom - ezúttal már John Carmack nélkül.
1460206200

Doom bétateszt

Mi is kipróbáltuk a gyökerekhez visszanyúló Doom multiplayer módját, ami úgy képes nosztalgikus húrokat megpendíteni, hogy nyomokban Call of Duty- és a Halo-elemeket is felfedeztünk benne.
1459954895

Doom - jövő héten indul a nyílt béta

Hamarosan mindenki kipróbálhatja a Doomot, ugyanis bejelentették, hogy jövő héten háromnapos nyílt bétateszt lesz. Emellett leleplezték, hogy miket tartalmaznak majd a DLC-k és a Season Pass.
1459443623

Doom - élőszereplős trailer a béta startjára

A Wolfenstein: The New Order előrendelői számára végre megnyílik a mészárszék, holnap hajnalban kezdetét veszi a Doom zárt bétatesztje. Ennek örömére egy élőszereplős kedvcsináló is érkezett a Tron: Legacy rendezőjétől.
1459419000

Doom - videóáradat a bétateszt előtt

Holnap hajnalban veszi kezdetét az újgenerációs Doom zárt bétatesztje, előtte azonban érkezett egy nagy adag gameplay videó ízelítőként. Ha kimaradtál a tesztelésből, akkor azért, ha csak bemelegítenél, akkor azért nézd meg őket!
1458889229

Doom - traileren a démonok és a fegyverek

Az id Software alkotásának multiplayer módjában négy démon kapott helyet - mindegyikük játszható lesz. Azért az emberek sem panaszkodhatnak, számos power-uppal és fegyverrel vehetik fel a harcot ellenük.
1458579600

Doom - a multiplayer módok is bemutatkoztak

A Doom többjátékos helyszínei után a játékmódok is megkapták a maguk bemutatkozó videóját. A trailer mellé kiadott sajtólevél szerint összesen hat játékfajtával indul majd az online vadászat.
1458208831

Ezek a multis térképek lesznek a Doomban

A Bethesda megerősítette, hogy kilenc többjátékos térképet találunk az új Doomban, és most mindegyikről megtudtunk pár infót egy új trailer társaságában. A multi klasszikus témát követ, ahol csak a skillek számítanak.
1457704800

Doom - ilyen gép kell a zárt bétához

A hónap utolsó napján indul a Doom zárt multiplayer bétája, és ha épp PC-n szeretnéd majd kipróbálni, akkor most már azt is tudni fogod, pontosan milyen rendszerkövetelménye lesz a próbakörnek.
1457536980

Doom - március végén indul a zárt béta

Az id Software egy új trailer társaságában jelentette be, hogy március végén veszi kezdetét az új Doom régóta várt zárt bétatesztje. A próbalehetőséghez a Wolfenstein: The New Order előrendelői férnek majd hozzá.
1457431200

Megszavaztuk, ez lesz a Doom alternatív borítója

Oké, manapság ritka az ötletes dobozkép, de a Doom esetében mélypontra jutottunk: az FPS borítója annyira gáz lett, hogy a készítők úgy döntöttek, megfordíthatóvá teszik, és nyomtatnak a hátára egy alternatív verziót.