Doom PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Doom - ezúttal már John Carmack nélkül.
1462469414

Befutott a Doom utolsó előzetese

Csak a jövő hétig kell kibírnunk, aztán visszatér a műfajteremtő FPS-sorozat negyedik darabja. A launch trailer egy óda a fegyverekhez, a démonokhoz és az erőszakhoz. Készülj, ütős lesz!
1461916816

Még több részlet a Doomról

Hasonlóan a Wolfenstein: The New Orderhez, az új Doomban is találunk egy olyan Easter Egget, amellyel a klasszikus első két rész egy-egy pályáját játszhatjuk végig. Ha nem volt elég a gameplayekből, akkor pláne kattints!
1461823214

Doom - egy órán át mozog a single kampány

A Bethesda a legutóbbi a Twitch-adását a Doom egyjátékos kampányának szentelte, amibe végre hosszabban is belenézhetünk. Démonok, vér, és non-stop lövöldözés vár rád ebben a régivonalas shooterben.
1461765600

Kiszivárgott a Doom új előzetese

Idő előtt került fel a világhálóra a Doom következő, egyjátékos kampányra fókuszáló előzetese. A felvétel minősége ennek megfelelően nem a véglegest tükrözi, ahogy a felugró szövegek is erősen placeholder-gyanúsak.
1461677400

Doom - részletes bemutatón a SnapMap

Vészesen közeledik a számozás nélküli új Doom májusi megjelenése, a játék kampányából és az E3-on bemutatott SnapMap pályaszerkesztőből azonban még mindig alig láttunk valamit. Az id Software ezen kíván most változtatni.
1461225635

Hétfőn mutatkozik be John Romero új játéka

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, tényleg FPS-en dolgozik a Doom és a Quake atyja. A projektbe beszállt az id Software társalapítója, Adrian Carmack is. A lepellerántásra jövő hét hétfőn kerül sor.
1461079800

Új shooteren dolgozik John Romero?

Minden jel szerint John Romero, a Doom és a Quake társfejlesztője is felszáll a VR-vonatra. Egy Twitter-bejegyzés szerint ugyanis új PC-s játékon dolgozik, ami ráadásul egy shooter lesz, és jó eséllyel VR-támogatást is kap.
1460965020

Egy nappal tovább játszhatunk a Doommal

Habár a Doom nyílt bétatesztjének már véget kellett volna érnie, a készítők tegnap este bejelentették, hogy közkívánatra egy nappal tovább játszhatunk az FPS multiplayer módjával.
1460720717

Doom - ilyen lesz a személyreszabás

A mai napon elrajtolt a Doom nyílt bétája, de ha még nem volt szerencséd kipróbálni azt, vagy egyszerűen nem olvastad előzetesünket, akkor a mostani videóból elég sok mindent megtudhatsz a karaktered testreszabhatóságáról.
1460469625

Doom - minden, amit a nyílt bétáról tudnod kell

Tudjuk, mit fogsz csinálni a hétvégén: multizni fogsz a Doom nyílt bétájával, persze csak akkor, ha kedveled az arénashootereket. Összeszedtünk minden olyan infót a próbalehetőségről, amit eddig féltél megkérdezni.