Dungeon Siege III PC, PS3, X360

A népszerű Dungeon Siege-sorozat harmadik része, amelyben ezúttal már nem túl magányos hősünk ismét a világ megmentését tűzi ki célnak maga elé.
1301752800

Dungeon Siege 3 - központban Lucas

Közeledik a Dungeon Siege 3 megjelenése, s ezzel együtt folytatódnak a karaktereket bemutató videók is. Most Lucas kerül terítékre, aki ránézésre a sztenderd fantasy keményarc: vajazókéssel és pajzzsal szeleteli az elé kerülő szörnyellákat, mindenki legnagyobb örömére és megkönnyebbülésére.
1301047200

Dungeon Siege 3 - Katarina bemutatkozik

A bérfolytatások nagymestere, az Obsidian Entertainment ezerrel kalapálja a Dungeon Siege 3-at, ami ugyan egyelőre nem tűnik túl ígéretesnek, de azért reménykedünk. Az új előzetesben bemutatkozik az egyik szövetségesünk, Katarina, aki egy mérges kis leányzó.
1298562824

Dungeon Siege 3 előzetes

A valaha szebb napokat is megélt Ehb királysága szétszakadt, a meggyengült király elesik, különböző hatalmi csoportosulások szeretnék megragadni a hatalmat, s valahol egy ősi, gonosz sárkány is ébredezik. Vajon a 10. Légió – a béke őrzői – újra összeáll majd?
1297263600

PC-centrikus lesz a Dungeon Siege 3

Mindig örülünk annak, amikor egy játék minden platformra elkészül, de annak már kevésbé, amikor ennek valamelyik fél (vagy a PC-s, vagy a konzolos) látja kárát. Az Obsidian most ígéretett tett arra, hogy nagyon odafigyelnek majd a Dungeon Siege 3 PC-s verziójára, és az nem egyszerű konzolport lesz.
1297177200

Dungeon Siege 3 - előzetesen a játékmenet

Az Obsidian Entertainmentnél valószínűleg örülnek, hogy folyamatosan nagy címek folytatásait kapják meg következő projektnek, a probléma csak annyi, hogy a Neverwinter Nights 2 kivételével eddig nem igazán teljesítették az elvárásokat. Vajon a Dungeon Siege 3-mal sikerülni fog?
1296810059

Májusban érkezik a Dungeon Siege 3

A Square Enix megfontolt döntéseként még a nagy konkurencia, a Diablo 3 előtt kijön a Dungeon Siege 3-mal a tavasz utolsó hónapjában. Az Obsidian által fejlesztett akció-RPG egyaránt elérhető lesz sztenderd és limitált kiadásban PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.
1291714487

Zenimax - felvásárolják az Obsidiant is?

Úgy tűnik, a Zenimax-család egy olyan familíia, amihez szeretnek tartozni a különböző fejlesztőcsapatok, hiszen rosszat még nem hallottunk a mostanában rengeteg stúdiót felvásárló kiadó háza tájáról. Akkor pedig biztosan nem lenne baj, ha megvennék az Obsidiant is, nem?
1283512142

Dungeon Siege 3 - itt az első gameplay trailer

Az már biztos, hogy karaktereinket közelebbi nézőpontból csodálhatjuk, mint az elődök esetében, a hangok és a kazamaták hangulata már most nagyszerűnek ígérkezik. Az Obsidiannak nem ment jól ez az év saját fejlesztéseiket tekintve, ám Chris Taylor hagyományait megőrizve fincsi folytatást kalapálhatnak össze a Dungeon Siege-hez 2011-ben.
1280304420

Dungeon Siege 3: az első ingame képek

Az Obsidian Entertainment az első teaser után elérkezettnek látta az időt az első két ingame pillanatfelvétel megosztására. Nem vagyunk meggyőzve.
1280235420

Dungeon Siege 3: készüljél a hangulatra teaser

Picit rövid, picit semmitmondó, picit sablonos, de azért kifejezetten hangulatos kis teaser érkezett az Obisidian Entertainment és Chris Taylor új reménységéből.