I Am Alive PC, PS3, X360

Az I Am Alive fejlesztését a Darkworks kezdte meg, végül a Ubisoft Shanghai fejezte be.
1474475400

Íme, a Games with Gold októberi ajándékai!

Lassan ennek a hónapnak is vége, így a Microsoft a menetrendnek megfelelően ma lerántotta a leplet az októberi Games with Gold játékainak pontos listájáról. Lesz itt I Am Alive és The Escapists is.
1459357200

Ezt kapják áprilisban a PS Plus-tagok

A Sony észbe kapott, végre AAA-kategóriás játékot kapnak áprilisban a PlayStation Plus előfizetői. PS4-re jön a nyáron megjelent Zombi, PS3-on viszont az I Am Alive-nak örülhetünk. Reméljük, ez csak a kezdet!
1351169359

Ubisoft-játék jár az ASUS ROG-hardverek mellé

Közös promócióra készül az ASUS és a Ubisoft: ha megvásárlod az akcióban résztvevő valamelyik ROG-terméket egy Ubisoft-játék üti a markodat. Te választod ki, hogy melyik, de van egy sanda gyanúnk, hogy az Assassin's Creeed III toronymagasan vezet majd a többi előtt...
1346839253

I Am Alive - előrehozott PC-s megjelenés

Már holnap napvilágot lát a számítógépes I Am Alive - a Ubisoft Shanghai gesztusértékű bejelentéssel szolgált. A korábbi tervek még szeptember 13-ai dátumról szóltak, ám egy héttel korábban kapjuk kezeink közé a posztapokaliptikus túlélőjátékot. Magyarázat nincs, inkább tapsikoljunk örömünkben!
1345738130

PC-re is megjelenik az I Am Alive

Jobb későn, mint soha - tartja a mondás. A Ubisoft Shanghai posztapokaliptikus túlélőjátéka tavasszal jelent meg Xbox 360-on és PS3-on, ám a kiadó ma bejelentette, hogy szeptember folyamán napvilágot lát a PC-s változat is. Tudtuk mi, hogy nem zörög a haraszt - megérte ugye kivárni?
1333389157

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lesz érdekes megjelenés a héten, persze az ínyencek megtalálhatják majd a számításukat most is - igaz, őket eddig sem kellett félteni. Lesz Kinect Star Warsunk, PS3-as I Am Alive-unk, és a Tropico negyedik része is a modern idők felé veszi az irányt. Izgalmas, ugye?
1332493294

I Am Alive teszt

Elemi erővel hódította vissza a természet azt, ami évmilliók óta az övé. Az emberi civilizáció javarésze eltűnt, mintha nem is létezett volna soha. Itt állok egy valaha hatalmas felhőkarcoló romjain. Látom gondolatimban családom kétségbeesett arcát – meg kell találnom őket! Hiszen életben vagyok.
1331062357

I Am Alive - holnap megjelenés, itt a launch trailer

Hosszas várakozás után holnap végre magunkévá tehetjük az I Am Alive-ot. Rendben, nem éppen olyan formában, mint annak idején számítottunk rá, de hát ilyenkor úgyis azt szoktuk mondani, hogy minden hogyan, csak játszhassunk a játékkal! A megjelenés apropójából megérkezett a launch trailer is.
1330430454

I Am Alive - fejlesztői napló a stratégiázásról

A Ubisoft Shanghai egy újabb fejlesztői diskurzus keretében taglalja nekünk, hogy pontosan mit is kínál az I Am Alive a túlélésért vívott harcon felül. Nem egyszerű akciójátékkal lesz dolgunk, vigyáznunk kell az erőforrásainkra és bizony kemény döntéseket kell hoznunk.
1328698804

Élelemszerzés az új I Am Alive előzetesben

Te mit tennél akkor, ha unott kis életed a feje tetejére állna? Hirtelen a maroknyi túlélő egyikeként találnád magad a romba dőlt nagyvárosban, s az időd nagy részét az kaja és a víz utáni kutakodással töltenéd? Az I Am Alive új kedvcsinálójában nyaktörő mozdulatokra kell vállalkoznunk a túlélésért.