NCAA Football 09

Idén is megérkezik a legújabb amerikai foci, amely az NCAA Football 09 nevet viseli, és az EA Sports gondozásában készül.
1350543600

Megint beperelik az EA Sportsot

Ismét csoportos keresetet nyújtottak be az EA Sports ellen, amihez bármilyen amerikai állampolgár csatlakozhat, ha megvásárolta a Madden NFL vagy NCAA Football valamelyik részét az elmúlt hét és fél évben. A per azért indult a kiadóval szemben, mert az versenyellenes módon sajátította ki magának az NFL jogait.
1294239739

Újabb EA-játékok szerverei állnak le

Szinte menetrendszerűen újabb EA-játékok szerverei fognak leállni a közeljövőben. Bár a kiadó szerint az efféle döntés sosem könnyű, a szerverek üzemeltetése túl sok munkát jelentett ahhoz képest, hogy az online rendszeresen játszó rajongóiknak mindössze az 1 százalékuk vette igénybe őket.
1293098417

Jóváhagyta a bíróság az EA elleni csoportos pert

Nehéz karácsonya lesz az Electronic Arts jogi osztályának: nem elég, hogy az Activision 400 millió dollárra perelte az óriáskiadót az Infinity Ward botrány miatt, most a bíróság a Madden NFL kapcsán beadott csoportos keresetet is jóváhagyta, a játékosok visszakövetelhetik a pénzüket.
1217418780

HWSW: Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentés

Az Electronic Arts kétszeres bevétele és a csökkenő vesztesége sem volt elég, hogy a társaság elérje az elemzői előrejelzéseket. A szakma azért bizakodó - írja a HWSW.
1215964980

A jövő heti játékmegjelenések

Bár a jövő héten az E3 kapja a főszerepet, a szokásos megjelenés-előrejelzésünk nem maradhat ki annak ellenére sem, hogy nem túl szép a lista.
1215709020

NCAA 09 - manőverek a pályán

Az új NCAA játékban minden eddiginél több lehetőségünk lesz kicselezni a védő sort, okosan túljárni az ellenfél eszén, hogy miénk legyen a győzelem.