Return to Castle Wolfenstein

Minden idők egyik legjobb belső nézetű lövöldözős játéka. A Quake 3 motorral hajtott FPS a klasszikus Wolfenstein 3D folytatása.

20 éves a Wolfenstein, böngészőben is fut

Ki hitte volna, hogy kerek 20 esztendeje látta meg a napvilágot minden First Person Shooter ősapja, a Wolfenstein 3D. Az elkövető, az id Software pedig végérvényesen is beírta magát a játéktörténelembe. John Carmack és John Romero klasszikusát immáron ingyenesen, webböngészőben is élvezhetjük.

Mégis elkészülhet az Enemy Territory Live?

Habár John Carmack a múlt hónapban megrendezett QuakeCon során azt nyilatkozta, hogy ez nem valószínű, most mégis meggondolta magát.

DS-exkluzív lövöldén dolgozik az id Software

Az id Software mobil- és kézikonzoljátékokkal foglalkozó részlege új játékon dolgozik: az anyag FPS lesz és sokban fog hasonlítani a Wolfensteinre.

Kényszerpihenőn a Return to Castle Wolf film

Veszélyben a Return to Castle Wolfenstein film, ugyanis Roger Avary akadémia díjas író is beállt a sztrájkoló hollywoodi forgatókönyvírók sorába.

Vadonat új címen dolgozik az id Software

Végre-valahára ténylegesen saját projekt fejlesztésébe kezdett a Quake- és a Doom-játékokat is jegyző csapat, az id Software.

Készülőben az új Wolfenstein játék

A mai naptól fogva már egészen biztosra vehető, hogy a Raven Softwarenél jelenleg is az új Wolfenstein játék munkálatai folynak.

A Half-Life 2 a legnépszerűbb online-játék

Megérkezett a GameSpy által összeállított toplista, mely a tíz legnépszerűbb online tolható játékot vonultatja fel. Élen a Half-Life 2 tanyázik hatalmas előnnyel.

Romero bácsi cégének Slipgate Ironworks a neve

Január végén számoltunk be Nektek arról, hogy a Doom- és Quake-játékok atyja, John Romero eddig névtelen csapatával egy új MMO-gammán dolgozik.

Minden idők tíz legjelentősebb játéka

Igazi finomságra akadtam az internetet böngészve: a GameFAQs.com munkatársai összeállították azt a listát, mely a tíz legjelentősebb játék nevét vonultatja fel.

GameSpy Top 40

A GameSpy megszokott módon ismét összeállította toplistáját: melyik az a 40 játék, melyet legszívesebben játszanak a kedves játékosok az ő szervereiken - mutatja eme lajstrom...