Star Trek Online - Klingonok is lehetünk

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Star Trek Online vezető producere, Craig Zinkievich elárulta, hogy ha szeretnénk, akkor akár klingonnal is játszhatunk majd az online szerepjátékban.
A Star Trek Online vezető producere, Craig Zinkievich elárulta, hogy ha szeretnénk, akkor akár klingonnal is játszhatunk majd az online szerepjátékban.

Ugrás a galériához


A Cryptic igyekszik mindent megtenni azért, hogy a játékosok igényeit teljesen kielégítse, már ami a játékot illeti. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon a klingon oldalt is képviselhetjük-e. Nos, Craig megadta a választ, vagyis akár karakterünk klingon is lehet, ám az ő történetük kevésbé kidolgozott, és nem rögtön a játék elején kezdhetünk velük.
6.
6.
Ecneb
Aki igazi pusztításra vágyik, az ezzel a fajjal fog szerepelni, hisz ők a romboláson és a háborúkon kívül nem nagyon értenek semmihez sem!!
5.
5.
Aramisz93
#5: És hülyék , ellenszenvesek. Huu de mennyire utáltam amikor a Star Trek egyik részében felkerültek az Enterprise-ra. Meg mennyi részben benne voltak. Hu de utálom őket :@
4.
4.
HomoLudens
3.
3.
Raam989
2.
2.
HomoLudens
1: Hát igen most jött el az idő mikor már én is azt mondom a régi startreka a startrek az új meg egy kalap kula . Az új nagy film jó jó de hol itt a scifi??? Történet nulla soka a csilli villi ez nem startrek...



Az új film sztorija röviden:

-Bumm bumm, idő utazás , bumm bumm- Hát ez elég kiábrándító a startrek elődeit ismerve. Semmi kórszellem semmi nagy kérdés semmi elgondolkodtató vagy igazán scifi elem.
1.
1.
Ghost
Dehogynem, most indult az új Csillagkapu sorozat. Tessék nézni, és ismét megszeretni a matekot és a fizikát :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...