Final Fantasy Type-0 PS4, PSP, XBOXONE

A Final Fantasy először mobiltelefonra, majd PSP-re bejelentett változata - a játék nyugatra HD-verzióban, az újgenerációs konzolokra érkezett meg.
1295347062

Type-0 alcímmel fut a Final Fantasy Agito XIII

Egyszerre két rejtély oldódott meg, mikor ma reggel a Square Enix bejelentette, hogy Type-0 alcímmel fut tovább a Final Fantasy Agito XIII. Egyfelől végre kiderült, hogy mi az a Final Fantasy Type-0, másrészt pedig végre megtudtuk, hogy várhatóan mikor méltóztatik megjelenni az új PSP-s Final Fantasy.
1293973200

Új Final Fantasy készül Type-0 alcímmel

A Final Fantasy világ mindig is rengeteg spin-offot termelt, melyek egy részét kizárólag a japánok értékelik, a másik részét pedig azért igyekszünk mi is letesztelni, de ember legyen a talpán, aki számon tudja tartani az összeset. Most újabb rész készül, Type-0 alcímmel.
1284905207

TGS 2010: Kamerás videókon az új Final Fantasy-k

A Square Enix tartotta magát a korábbi ígéretéhez, s valóban kiállította a Final Fantasy Versus XIII-at és a Final Fantasy Agito XIII-at, azonban a külső szemlélődő legnagyobb bánatára megtiltotta, hogy bárki is felvételt készítsen a készülő játékokról. Azért néhányan megpróbálták, íme az eredmény.
1283968146

A FF Versus XIII kifejezetten PS3-ra készül

A Final Fantasy Versus XIII fejlesztését vezető Tetsuya Nomura szerint a játék kifejezetten PlayStation 3-ra készül, ha valaha is megjelenne egy Xbox 360-as változat, az egyszerű port lenne, és akkor sem válna multiplatform címmé a program. Persze ez nem bejelentés, csak egy kis okoskodás.
1279204080

Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.
1277409000

Kézikonzolos MMO-n gondolkodik a Square Enix?

Bár egy átlag MMORPG portolása nehézkes lenne handheld konzolokra, Hiromichi Tanaka,a kiadó alelnöke szerint elképzelhető lenne a jövőben egy ilyen stílusú játék.
1277367720

Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.
1217877060

Square Enix mobiljátékok PSP-re is

A jobb eladások reményében két Square Enix mobiljáték is elkészül a Sony hordozható konzoljára: jön a Parasite Eve 3 és a Final Fantasy Agito XIII!