Castlevania: Lords of Shadow PC, PS3, X360

A Konami gondozásában készülő sötét tündérmese, amely 2010-ben jelenik meg Playstation 3-ra és Xbox 360-ra - a játékhoz több DLC is elérhető. Később PC-s változat is készült belőle.

Blogajánló: Emberi tragédiák a videojátékokban

Necreon múlt héten indult toplistás sorozata ezúttal az emberi tragédiákat boncolgatja, persze szigorúan a videojátékok keretein belül. Következzen hát öt karakter, akinek nem lettünk volna a helyében!

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.

Távozik a Konamitól az új Castlevaniák producere

Dave Cox tizenhét éve dolgozott a Konaminál, ő volt a producere többek között a Castlevania: Lords of Shadow-sorozatnak is. Az imént bejelentette, hogy elhagyja a kiadót, új kihívásokat keres.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a hétfőt már túléltük, a heti játékmegjelenések java még hátravan: sűrűnek ígérkeznek a következő napok, amin persze aligha van okunk meglepődni az ünnepi szezon közeledtével.

Castlevania: Lords of Shadow Collection dátum

A Mercury Steam eddig megjelent összes Castlevania: Lords of Shadow-játékát tartalmazza a novemberben megjelenő gyűjteményes kiadás, még a Mirrors of Fate HD-verzióját is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múlt héten Gamescomoztunk, ezért kimaradt a heti játékmegjelenéseket összefoglaló rovat is, most már viszont vége van a kiállításnak, úgyhogy gond nélkül tudunk ajánlgatni. Végül is logikus!

HD-változatot kap a 3DS-es Castlevania?

Úgy fest, a Castlevania: Lords of Shadow 2 megjelenése előtt még számíthatunk érdekességekre Castlevania témában: egy áruház szerint masszív Lords of Shadow-csomag érkezik hamarosan.

Képeken a PC-s Castlevania: Lords of Shadow

Tizenhárom screenshotot zsebeltünk be a Castlevania: Lords of Shadow PC-s változatáról, ráadásként pedig egy bónusz jó hírrel is szolgálhatunk a türelmetlenül várakozó játékosok számára.

A MercurySteam nem akar több Castlevaniát

A spanyol MercurySteam képviselője a múltheti Comic-Conon megerősítette, hogy a csapat nem készít több Castlevania: Lords of Shadowot, a történet a második résszel lezárul. Könny szökik a szemünkbe.

Hivatalos a PC-s Castlevania: Lords of Shadow

A Konami ugyan csak holnap tartja az E3 előtti sajtóbemutatóját, a PC-s Castlevania: Lords of Shadow pletykáit már most megerősítette a kiadó. Bővített változat jön, felturbózott látvánnyal.