Castlevania: Lords of Shadow PC, PS3, X360

A Konami gondozásában készülő sötét tündérmese, amely 2010-ben jelenik meg Playstation 3-ra és Xbox 360-ra - a játékhoz több DLC is elérhető. Később PC-s változat is készült belőle.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Alpha Protocol, a Crysis 2, az új Castlevania, a House M.D. és a Ninety Nine Nights 2.

Kojima nélkül nem lehetne ilyen jó a Castlevania

A spanyol Mercury Steam szerint Kojima és csapata nélkül közel sem lenne olyan jó az új Castlevania. A japánok rengeteget segítenek a játék fejlesztésében.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

A PS3 a fő platform az új Castlevania fejlesztésénél

Hiába tűnik ugyanolyannak egy-egy játék PS3-as és X360-as változata, gyakran érződik a végtermék minőségén, hogy melyik platformra koncentráltak a fejlesztők.

GamesCom 09: Új játékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja a folyamatban lévő játékok mellett egy teljesen újon is dolgozik, amelyet egyelőre nem kíván bejelenteni.

GamesCom 09: Itt a negyedik screenshot dózis

Nemzeti ünnep ide vagy oda, a GamesComon csak úgy pörögnek az események, ami azt jelenti, hogy mi se lazsálhatunk. Következzen a negyedik screenshot dózis!

GamesCom 09: Videócsokor szerda délutánra

Érkezett egy csokornyi videó a GamesCom 09-ről, olyan nevekkel, mint a Lost Planet 2, Uncharted 2, Alan Wake, Final Fantasy XIV Online és még sok más.

E3 2009: Újabb nagy adag screenshot LA-ből

Újabb nagy adag screenshot érkezett Los Angelesből, az E3 Expo-ról. A felhozatal ezúttal is pazar, de már érezni, hogy kezd lecsengeni az őrület.

E3 2009: Konami konferencia és új Kojima játékok

Magyar idő szerint pontban éjfélkor elkezdődött a Konami E3-as konferenciája is, elsőként pedig Kojima jelentkezik négy játék bemutatójával.

E3 2009: Újabb Kojima-projektek a láthatáron

Bár a hivatalos leleplezés még nem történt meg, egyesek bizonyos kiszivárgott információk alapján tudni vélik, hogy hamarosan két újabb Kojima-projektet mutatnak be.