Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

  • Írta: Arell
  • 2014. november 11.
  • Hír
A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.

Nyilván mindenkinek van egy-egy nagy kedvence vagy kellemes érzéseket idéző emléke a TPS játékokról, amiről szívesen mesélne. Esetleg olyanok is akadnak, amiket ki szerettetek volna próbálni, de valahogy sosem sikerült, vagy egyszerűen csak elsiklottatok felettük az évek során.

Amennyiben csak a kezdőlökésre vártok, hogy belevágjátok a fejszéteket egy új kalandba, FrankBlack és felesége személyes tapasztalatain alapuló összefoglalójában a Dead Space-szériától a Tomb Raideren és a Mass Effect-trilógián át a G-Force-ig mindenféle játékról találtok infókat az elmúlt hét évből, és miközben a seregnyi különféle műfajú játékról olvastok véleményeket és ismertetőket, talán magatok is közelebb kerültök egy élvezetes próbakörhöz.

Olvassátok el magatok!

11.
SP4C3F0X
Mass Effect mindenképp mert egyedi, az embert magával ragadja a történet és az egész játék. A többi sem rossz, de azok már mind egy kaptafára mennek. Az egyik jól kezdődik de a végére ellaposodik, a másik tipikus lövölde. Ezért a Mass Effectre szavazok, nincs egy unalmas perce sem.
8.
sloth
#7: Na bazdmeg, le vagyok ragadva a belsős poénoknál, sry, nem ide szántam...
7.
sloth
#5: És akkor ki a King?!
6.
Kazuya
Dead space és a The Evil Within
3.
Mafia 2, dead space.
Bar az utobbi azzal a honalj kameraval elegge s "felingerkuszobon" egyensulyozott.
2.
KeXxX
#1: Uncharted, God of War, Dead Space, Spec Ops: The Line és Tomb Raider <-- ezek legjobb TPS-ek.
1.
GAMEROD
Legjobb tps a Mass Effect. A többi a "láttunk már ilyet" kategóriába tartozik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...