Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

  • Írta: Arell
  • 2014. november 11.
  • Hír
Link másolása
A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.

Nyilván mindenkinek van egy-egy nagy kedvence vagy kellemes érzéseket idéző emléke a TPS játékokról, amiről szívesen mesélne. Esetleg olyanok is akadnak, amiket ki szerettetek volna próbálni, de valahogy sosem sikerült, vagy egyszerűen csak elsiklottatok felettük az évek során.

Amennyiben csak a kezdőlökésre vártok, hogy belevágjátok a fejszéteket egy új kalandba, FrankBlack és felesége személyes tapasztalatain alapuló összefoglalójában a Dead Space-szériától a Tomb Raideren és a Mass Effect-trilógián át a G-Force-ig mindenféle játékról találtok infókat az elmúlt hét évből, és miközben a seregnyi különféle műfajú játékról olvastok véleményeket és ismertetőket, talán magatok is közelebb kerültök egy élvezetes próbakörhöz.

Olvassátok el magatok!

11.
11.
SP4C3F0X
Mass Effect mindenképp mert egyedi, az embert magával ragadja a történet és az egész játék. A többi sem rossz, de azok már mind egy kaptafára mennek. Az egyik jól kezdődik de a végére ellaposodik, a másik tipikus lövölde. Ezért a Mass Effectre szavazok, nincs egy unalmas perce sem.
8.
8.
sloth
#7: Na bazdmeg, le vagyok ragadva a belsős poénoknál, sry, nem ide szántam...
7.
7.
sloth
#5: És akkor ki a King?!
6.
6.
Kazuya
Dead space és a The Evil Within
3.
3.
Mafia 2, dead space.
Bar az utobbi azzal a honalj kameraval elegge s "felingerkuszobon" egyensulyozott.
2.
2.
KeXxX
#1: Uncharted, God of War, Dead Space, Spec Ops: The Line és Tomb Raider <-- ezek legjobb TPS-ek.
1.
1.
GAMEROD
Legjobb tps a Mass Effect. A többi a "láttunk már ilyet" kategóriába tartozik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...