Castlevania: Lords of Shadow PC, PS3, X360

A Konami gondozásában készülő sötét tündérmese, amely 2010-ben jelenik meg Playstation 3-ra és Xbox 360-ra - a játékhoz több DLC is elérhető. Később PC-s változat is készült belőle.

Egyre jobban hiányzik a Blu-Ray az Xbox mellől

A Castlevania: Lords of Shadow is két DVD-n érkezik Xbox 360-ra, mert a játék nem fér rá egyetlen lemezre. A Mercury Steam a Microsofttól várja a segítséget.

Októberben jelenik meg az új Castlevania

Októberre ígéri a Konami az új Castlevania-epizód, a Lords of Shadow megjelenését. Ennél pontosabb dátumot még nem kaptunk, de valamivel azért okosabbak lettünk.

E3 2010: Castlevania: Lords of Shadow videók

A Konami a Castlevania új, Lords of Shadow alcímet viselő részét is kiállította az E3-on, így a szokványos hivatalos trailer mellett gameplay felvételeket is tudunk mutatni.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

E3 2010: Kojima Productions teaseroldal

A Kojima Productions új teaseroldalt lőtt fel, melyben visszaszámolnak az E3-ig, s addig is egy videomozaikot mutatnak. Indulhat a találgatás...

Még mindig idén jöhet az új Castlevania

A Castlevania-széria újraindítását megcélzó Lords of Shadow megjelenését továbbra is 2010-re szeretné időzíteni a Konami, valószínűleg Karácsonyra.

Microsoft: gyanús látogatás Hideo Kojimánál

Két Microsoftos úriember tett látogatást a mai napon a Kojima Productions székházában, hogy meghallgassák Kojima-san szupertitkos előadását.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

20 órányi játékidőt ígér az új Castlevania

Egyre nagyobb a felhajtás az új Castlevania körül. A Kojima segítségével készülő játék visszaállíthatja a sorozat renoméját, amiben határozottan segít a sok játékidő.