Halo 4 X360

Master Chief sorozatának negyedik része, mely egy új trilógia nyitóepizódja lesz.
Típus: FPS, Lövöldözõs, Sci-Fi

Halo 4 - hivatalos játékmód lesz a Grifball

A Halo-univerzum amerikai focija visszatér, a Grifball nevű rajongói kezdeményezés ráadásul immár hivatalos játékmódként kerül be a Halo 4 többjátékos repertoárjába. A fejlesztők és a 343 Industries a PAX Prime-on demózták az újdonságot, amiről egy kézikamerás felvételt is szereztünk Nektek!

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.

Halo 4: Forward Unto Dawn - újabb előzetes

Lassan még a végletekig húzzák az agyunkat a Halo 4-hez készülő websorozat apró előzeteseivel. Valószínűleg ettől függetlenül hiába reklamálnánk a 343 Industriesnál, nem adják ki a kedvünkért előbb a teljes anyagot. Addig is rettegjünk a kriogenetikus fagyasztástól!

Előzetesen a Halo 4: Forward Unto Dawn

Októberben valódi, hús-vér szereplőkkel forgatott Halo 4 filmsorozatot izgulhatunk végig Forward Unto Dawn címmel. Ennek futott be most a legújabb trailere, melyben megismerkedhetünk a UNSC katonák kiképzésével. A széria kellőképpen felkészít minket az új Halo videojátékra.

Halo 4: Spartan Ops - hosszabb lesz, mint hinnéd

A 343 Industries fejese fényezte egy kicsit a Halo 4 epizodikus formában megjelenő Spartan Ops misszióit. Ha mindet összeadnánk, hosszabb lesz, mintha végigtolnád a Halo 3: ODST című korábbi részt. Minden héten kapunk 5 új co-op küldetést, ezek egyenként 15 perces játékidővel bírnak.

Halo 4 - traileren a fegyverek

A UNSC fegyverarzenálja minden igényt kielégít, s ehhez tökéletes audioélmény párosul: amikor meghúzzuk a ravaszt, bődületes ropogással szabadul el a lövedék. A Halo Waypoint új előzetese a mordályokra koncentrál, Master Chief e tekintetben biztosan nem indul hátrányból.

Kulisszák mögött a Halo 4: Forward Unto Dawn

Aki esetleg elfeledkezett róla, most szólunk: ősszel élőszereplős minisorozat érkezik a Halo felfuttatására - ebből futott be egy, a színfalak mögé tekintő videó. A stáb teljesen felépítette a játék ikonikus járművét, a Warthogot. Mi is mennénk vele egy pár kört - szó, ami szó.

Rövid ízelítő érkezett a Halo 4-ből

Újabb előzetes érkezett a Halo várva-várt negyedik részéből, ráadásul ez az úgynevezett Accolades Trailer: tudjátok, amiben a kiadó a szaksajtó előzetesei alapján próbálja bebizonyítani, hogy ez a játék a legjobb az idei felhozatalból. Mondjuk a Halo 4-nek tényleg megvan az esélye erre.

Fincsi képeken a Halo 4 témájú Xbox 360

Ahogy arról két hete beszámoltunk, spéci Xbox 360-csomag érkezik a Halo 4 tiszteletére. A 320 GB-os konzol egyedi festéssel kedveskedik a rajongóknak és a LED-lámpája is kék lett. Ideje közelebbről is megtekinteni a Bundle-t egy tucatnyi közeli kép segítségével. Finomság!

Spéci Xbox 360 érkezik a Halo 4 mellé

Ahogy az a Microsoft nagyobb címeinél lenni szokott, az Xbox 360 is megújul, és egy spéci kiszerelés érkezik az aktuális sikervárományos anyag megjelenésének apropóján. Most a Halo 4 van soron: novemberben nemcsak a patinás sorozat új részének, de egy egyedi festésű konzolnak is örülhetünk!