Halo 4 X360

Master Chief sorozatának negyedik része, mely egy új trilógia nyitóepizódja lesz.

Halo 4: Forward Unto Dawn - itt a második rész

Folytatódik a Halo 4 régóta beharangozott élőszereplős minisorozata, a Forward Unto Dawn. A második részben Michael “Sully” Sullivan kadét ismét egy rejtélyes üzenet dekódolásával van elfoglalva, ám az osztályterem is tömve van személyes konfliktusokkal. Nézz bele!

Így duruzsol a Halo 4 Forge módja

A kreatív vénával megáldott Halo 4-játékosok bizonyára sokat forgatják majd a visszatérő Forge módot, melyben játszi könnyedséggel alkothatjuk meg a többjátékos mókában bevethető pályákat. Az alábbi videóban elmerülünk a szerkesztőfelület részleteiben; a megjelenésre már kész tervekkel állhatunk elő.

Halo 4: Forward Unto Dawn - befutott az első rész

A Microsoft tényleg nem aprózza el a Halo 4 marketingjét, elvégre egy komplett élőszereplős minisorozatot forgatott le hollywoodi szakemberek tolmácsolásával. Öt húszperces epizódról van szó - ennek futott be most az első része. Kiderül, hogy miként lesz a gyerekekből félelmet nem ismerő katona.

Halo 4 - képeken és videón a Ragnarok térkép

A korábbi Halo-játékok multijában sok rajongó kedvelte a Valhalla térképet. A népszerű játszótér - modern köntösben - a sorozat negyedik részében is visszatér, ezúttal Ragnarok néven. A mechás harcra és repkedésre kihegyezett dimbes-dombos helyszínről képek és egy videó tanúskodik.

Új előzetest kapott a Halo 4: Forward Unto Dawn

Megérkezett a Halo 4: Forward Unto Dawn utolsó előzetese, most már a valódi élőszereplős sorozat hétvégi rajtjára készülhetünk. A legújabb rövidfilmben a Corbulo Akadémia kadétjai beszélnek a motivációikról és céljaikról, majd kiderül, hogy miért csatlakoztak a UNSC-hez.

Aranyon a Halo 4 - új infók, képek, videó

A 343 Indrusties megerősítette, hogy Master Chief negyedik kalandja immáron aranylemezre került, s megérett a sokszorosításra. Az örömhír mellé új részletek kaptak szárnyra a Floodról, illetve szert tettünk egy raklapnyi friss screenshotra és egy videóra is a prometheanok fegyvereiről.

Halo 4 - képözön a kampányból

Nem kevesebb, mint 18 új screenshottal kedveskedett nekünk a 343 Indrusties csapata a november folyamán megjelenő Halo 4-ből. Közelről is megtekinthetjük Master Chief ellenfeleit, akik a rideg prometheanok és a brutális covenantok közül kerülnek ki. Szemezgessetek kedvetekre!

Halo 4 - előzetesen a covenantok fegyverei

A Halo 4 multiplayerében ezúttal is játszható fél lesz lesz a Covenant (naná!), most megtudhatjuk, hogy az emberek ellenfelei milyen mordályokkal indulnak harcba. Az előzetesben két új War Games-térkép mozgásban is bemutatkozik, ezek az Exile és a Haven. Nyami.

Halo 4: Forward Unto Dawn - a nagy warthoglopás

Gyerekkorában bizonyára sokat nyomult a GTA-val a Halo 4 egyik zöldfülű kadétja, aki arra vetemedett, hogy meglovasítsa a generális warthogját némi önfeledt kocsikázás céljából. A Forward Unto Dawn nevezetű élőszereplős széria újabb kedvcsinálóval jelentkezett.

Halo 4 - a Forerunnerek visszatérése

A fejlesztők rosszul titkolták eddig a promethean ellenségek kütyüit, ám a legújabb fejlesztői napló végre megerősíti az eddig nyílt titok tárgyát képező új ellenfelet. Ezúttal a fejlesztők mesélnek a Forerunnerekről - az ősi faj viseltes dolgaiba még Master Chief bicskája is beletörhet.