Halo 4 X360

Master Chief sorozatának negyedik része, mely egy új trilógia nyitóepizódja lesz.

Halo 4 teszt

"Finish the fight!" - szólt a Halo 3 üzenete, de hiába zárta le a Bungie a maga módján a trilógiát, az mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy Master Chief nem maradhat csak úgy az űrben, kényelmes álomban. A Microsoft legfontosabb címe visszatért, hogy ismét megmutassa, milyennek kell lennie egy FPS-nek.

46 millió eladott példánynál jár a Halo-sorozat

November 6-án landol a várva-várt negyedik rész, ennek kapcsán a Microsoft némi önfényezést is megengedett magának. A Halo-frencsájz eddig darabjaiból nem kevesebb, mint 46 millió példány talált gazdára 2001 óta, így vált a széria 3 milliárd dolláros kasszasikerré. Bravó!

Folytatódik a Halo 4, itt a Spartan Ops előzetese

Már nem kell sokat aludni a Halo 4 premierjéig, s ha attól félsz, hogy a kampány végigtolása után nem marad számodra új élmény (a multit nem számítva), akkor megnyugodhatsz, elvégre a megjelenés után érkezik a 10 epizódból álló, összesen 50 kooperatív küldetést tartalmazó Spartan Ops.

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.

Halo 4: Forward Unto Dawn - a negyedik rész

A menetrendnek megfelelően megérkezett az élőszereplős Halo-sorozat negyedik része, és az elvárásoknak megfelelően keményen büntet. A kiemelkedően nagy költségvetésből készült miniszéria új részében Master Chief folytatja a reménytelennek tűnő harcot.

Halo 4 - a legnagyobb költségvetéssel

Ha valaha voltak kétségeitek azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft eléggé komolyan veszi-e a Halo sorsát a Bungie távozása után, nos, azok a kétségek most megszűnhetnek. Phil Spencer elárulta, a Halo 4 volt messze a legdrágább szórakoztató termék, amit ők finanszíroztak.

Halo 4 - a második launch trailer

Adva volt ugye a David Fincher bábáskodása alatt elkészült élőszereplős előzetes, ám most újabb kedvcsinálónak örülhetünk a Halo 4 közelgő megjelenésének örömére. Ezúttal a gameplay jelenetek kapják a főszerepet, ám az epikus dicsfény csillogása egy fikarcnyit sem halványult.

Halo 4: Forward Unto Dawn - a harmadik felvonás

Megérkezett a Halo 4 megjelenését promózó élőszereplős sorozat harmadik része, és úgy fest, az események végre kezdenek felpörögni. A Corbulo Akadémia kadétjainak ugyan már van gondjuk így is bőven, azonban egy csapásra elfelejtik majd őket a következő éjszaka után...

Halo 4 - launch trailer David Finchertől

A Microsoft nem mást kért fel a Halo 4 megjelenését beharangozó előzetes elkészítésére, mint David Finchert, aki olyan kultikus mozifilmeket tett le az asztalra, mint a Harcosok klubja, a Hetedik vagy éppen a Tetovált lány. Három perc a speciális effektusok és élőszereplős jelenetek keverékében.

Halo 4 - fejlesztői napló a multiplayerről

A 343 Industries boszorkánykonyhájában lázas munka folyt az elmúlt hónapokban, hiszen tudja, hogy a Halo 4 esetében a többjátékos móka legalább olyan fontos, mint Master Chief történetének továbbgöngyölítése. Lássuk, hogy a fejlesztőknek hogyan sikerült új ízt csempészni a multis hagyományokba!