Halo 4 X360

Master Chief sorozatának negyedik része, mely egy új trilógia nyitóepizódja lesz.
1321176367

Közel félórás rajongói Halo-film érkezett

Ha már LEGO-val indítottuk a napot, folytassuk is azzal: elkészült Kooberz Studios kisfilmje, melyben a srácok a Halót dolgozzák fel közel félórában. Az anyag minden tekintetben profin sikerült, ami nem is csoda, hiszen a készítők éveket szöszöltek azzal, hogy képkockánként kirakosgassák a történet cselekményeit.
1320406200

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!
1317988800

Jövőre jöhet a Halo-mozi? Microsoft: nem!

Régóta várunk már a Halo filmfeldolgozására, de csak nem vállalja be senki a leforgatását. Tegnap újabb, de annyira nem ismeretlen pletykák ütötték fel a fejüket a moziváltozattal kapcsolatban, amit azután a Microsoft hamar cáfolt is: a szóbeszédek szerint Steven Spielberg támasztaná fel a projektet jövőre.
1315314000

Halo 4 - belemélyedünk Master Chiefbe

Próbáljon meg senki nem belelátni mindenféle perverz szexuális dolgokat a címbe, pusztán arról van szó, hogy a 343 Industries ígérete szerint a Halo 4-ben sokkal többet megtudhatunk majd Master Chiefről. Ez tényleg az ő története lesz, de persze igyekeznek hűek maradni a Bungie által elindított vonalhoz.
1315227600

Halo 4 - Master Chief keményen pózol

A legnagyobb kérdés a Halo 4 kapcsán, hogy vajon a 343 Industries át tudja-e venni a Bungie helyét. A Bungie ugyanis nagy mester volt abban, hogy képes volt a végletekig felizgatni a rajongókat. A Microsoft belsős stúdióját úgy látszik, nem kell félteni, legalábbis az eddigiek alapján.
1314604800

Művészi előzetesen a Halo 4

Fogadjunk, nem sejtitek, hogy szó szerint gondoltam a "művészi előzetes" megnevezést, mi? Mindenesetre így végre bepillanthatunk abba, milyen hangulatot, milyen világot is gondolt a 343 Industries az új Halo-trilógiának. Nos, úgy érzem, nem lesznek itt gondok.
1314439210

Benne lesz a Forza 4-ben a Halo Warthogja

A Microsoft ismeri és alkalmazza is bőven az árukapcsolás fogalmát - s ha már a Porschékat nélkülözünk kell a Forza Motorsport 4-ből, a Halo-játékok veszedelmes négykerekűit nem. Ugyan nem vezethetjük a Warthogokat, de kívülről-belülről részletesen megtekinthetjük őket.
1311433200

Már évek óta készül a Halo 4

Úgy tűnik, a Microsoft saját belsős stúdiója, a kizárólag Halo-játékokkal foglalkozó 343 Industries nem bíz semmit a véletlenre: már jóval korábban elkezdték fejleszteni a Halo 4-et, mint ahogy a Bungie leszállította a Halo 3: ODST-t és a Halo: Reacht, így nem kis dobásra számíthatunk.
1309500000

Októberben jön a következő Halo-regény

Az a probléma, hogy manapság már annyi sikeres játék után jelennek meg regények, hogy aki az összes kedvencéhez kapcsolódó irományt el szeretné olvasni, az örökre bezárkózhat a szobába. Nem segít a dolgon, hogy októberben jön a következő Halo-regény, a Glasslands.
1308834000

Halo 4 - Master Chief visszatér, de megváltozott

Bár a Halo negyedik részére rengeteget kell még várni, a Microsoft és a 343 Industries azért apránként csepegtet némi információt a várva-várt folytatás kapcsán. Legutóbb Master Chief megváltozott külseje miatt nyilatkozott a stúdió fejese, aki szerint meglehetősen sok minden történt az utolsó rész óta...