Halo 4 X360

Master Chief sorozatának negyedik része, mely egy új trilógia nyitóepizódja lesz.

Emmy-díjra jelölték a Halo 4: Forward Unto Dawnt

Nemcsak nekünk tetszett a Halo 4: Forward Unto Dawn, az ötrészes minisorozatot Emmy-díjra jelölték a legjobb főcím kategóriájában. Szeptemberben lesz a díjátadó, szurkoljunk!

Halo 4 - DLC-gyűjtemény jön augusztusban

A texasi Rooster Teeth Expón a 343 Indrustries bejelentette, hogy új letölthető tartalom érkezik a Halo 4-hez augusztusban. A Champions Bundle DLC extráit külön-külön is megvásárolhatjuk.

A Halo 4 a Microsoft Studios legkelendőbb játéka

Kisebb melldöngetéssel jelentkezett a Microsoft: az Egyesült Államokban minden idők legkelendőbb játékának bizonyult a Halo 4, már ami a Microsoft Studios játékait illeti. A siker esetünkben tényleg indokolt.

Élőszereplős TV-sorozatot kap a Halo

Az Xbox One jelentősen rágyúr a televíziózás élményére, s a Microsoft tartalomszórás terén is felveszi a kesztyűt. Érkezik az élőszereplős Halo-sorozat, Steven Spielberg tolmácsolásában.

Új Halo-képregény a láthatáron

Halo: Initiation címmel új képregénysorozatot indít a Dark Horse, ami Sarah Palmer, a Spartan-IV program egyik tagjának történetét fogja elmesélni. Ízelítőül mutatunk is belőle egy-két képkockát.

A District 9 rendezőjét még érdekli a Halo-film

A régóta szóbeszéd tárgyát képező Halo-film akár révbe is érhet: a District 9 című sci-fi rendezője, Neill Blomkamp nyíltan azt hangoztatja, hogy érdekli a projekt, de csak ha teljes kontrollt kap felette.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét korántsem lesz olyan erős játékmegjelenések terén, mint az előzőek, dobozos játék nem is érkezik egyáltalán. Viszont kapunk Age of Empires II-t felújítva, ami miatt nem látunk majd napfényt egy ideig.

Ingyenes DLC-t kapott a Halo 4 és az új Gears

Péntek óta ingyenes DLC tölthető le a Halo 4-hez és a Gears of War: Judgmenthez: a 343 Industries FPS-éhez egy Forge-alapanyagnak kiváló pályát, a Gearshez pedig egy térképet és egy játékmódot szedhettek le.

Halo 4: Forward Unto Dawn - májusban jön a DVD

Az Amazon szerint május végén jelenik meg Európában a Halo 4: Forward Unto Dawn című webes minisorozat lemezes kiadása. A DVD-Blu-ray kombó extra tartalommal és más ajándékokkal együtt lesz megvásárolható.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, akad még játszanivalód az elmúlt egy-két hónap terméséből, mert ezekben a napokban nem igazán várható olyan játékmegjelenés, ami miatt azonnal rohanni kellene a boltba.