Halo 4 X360

Master Chief sorozatának negyedik része, mely egy új trilógia nyitóepizódja lesz.
Típus: FPS, Lövöldözõs, Sci-Fi

Halo 4 - traileren a hetedik Spartan Ops-epizód

Hétfőn új epizóddal jelentkezik a Halo 4 Spartan Ops módja, a hetedik fejezetből pedig egy trailer is érkezett a hétvégére. Az előzetes nagyon rövid, de a rajongók fantáziáját biztosan megmozgatja majd.

Látnivalókon a Halo 4: Spartan Ops – Episode 6

Ma tér vissza a Halo 4: Spartan Ops első évada - minden rajongó legnagyobb megkönnyebbülésére. Ennek örömére a Microsoft egy csokornyi képet és trailert tett közzé a hatodik epizódból.

Amerikában 4 éve a Call of Duty a legnépszerűbb

Az NPD Group közzétette a 2012 decemberére, illetve a teljes tavalyi évre vonatkozó eladási toplistáit. Az amerikai adatok alapján a játékok között abszolút dominanciának örvendhetett a Call of Duty: Black Ops II.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tényleg vége van, a héten inkább DLC-kkel számolhatunk megjelenések terén, és persze az online boltok is tartogatnak néhány érdekes címet. Talán még egy mozi is belefér, jön a Hobbit!

Élen nyitott itthon a Far Cry 3

Kapásból a toplista élén nyitott a Far Cry 3, úgy tűnik, a magyar játékosok fejét is elcsavarta a Ubisoft FPS-e, ami immár bizonyosan az év egyik legjobb játéka. A Nike+ Kinect Training nem rajtolt ilyen jól.

VGA 2012: Itt a díjazottak teljes listája

Az újságírókollégák szavaztak, a tegnap hajnali VGA-n pedig lehullt a lepel a nyertesek listájáról. Nem árt őket is megemlíteni az új bejelentések és előzetesek mellett. Tanulság: a kalandjátékok élnek és virulnak.

VGA 2012: Folytatódik a Halo 4: Spartan Ops

A Big Bang Theory egyik főszereplője vezette fel a Halo 4 Spartan Ops módjának folytatását, és bár még nem a második évadról van szó, azért az öt új epizód így is tartogat meglepetéseket.

Eddig 4 millió példány kelt el a Halo 4-ből

A Microsoft bejelentette, hogy a Halo-sorozatból eddig 50 millió kópia talált gazdára, míg a legutóbbi fejezetből, a Halo 4-ből 4 millió példány van a rajongóknál. A 343 Industries már dolgozik a folytatáson.

Halo 4 - érkezik a Crimson Map Pack

Tovább bővül a Halo 4 többjátékos üzemmódja. December 10-én érkezik az első térképcsomag, amely három új pályával és egy új játékmóddal egészíti ki a meglévő repertoárt. Csekkold a képeket és az előzetest!