Halo 4 X360

Master Chief sorozatának negyedik része, mely egy új trilógia nyitóepizódja lesz.

Halo-kaliberű címen dolgozik a Microsoft

A Microsoft megkezdte a következő generációra való felkészülést, a kanadai fejlesztőcsapata Halo-kaliberű címet fejleszt, ami minden bizonnyal hatással lesz az új Xbox jövőjére is.

Élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops II

Az őszi dömpingben minden hétre jut egy slágercím, most éppen a Call of Duty: Black Ops II tarolta le azonnal a hazai játékeladási toplistát, míg a Halo 4 pedig még a dobogóról is lecsúszott.

Halo 4 - a jövő héten új multis módok érkeznek

A 343 Indrusties megerősítette, hogy a jövő hét folyamán friss játékmódokkal bővül a Halo 4 többjátékos szegmense. Az Oddball és a King of the Hill talán már ismerősek lehetnek, ám kétségkívül kedvelt időeltöltésnek bizonyulnak majd. Az idő mindent eldönt.

Élen nyitott itthon a Halo 4

Kapásból a hazai játékeladási toplista élére ugrott a Halo 4, ezzel a 343 Industries FPS-e még az Assassin's Creed harmadik részét is hátrébb tolta. Újonc volt még a héten a legutóbbi Professor Layton-játék is, a 3DS-es cím egy szerény negyvenedik helyet zsebelt be.

Az első napon 220 millió dollárt termelt a Halo 4

Abszolút kasszasiker a Halo 4. A Microsoft nem vétett hibát, amikor a 343 csapatát bízta meg Master Chief új kalandjának elkészítésével, az új rész olyan szórakoztatóipari nagyágyúkat előzött meg az első napi bevételt tekintve, mint a legutóbbi Harry Potter-film vagy éppen a Bosszúállók-mozi.

Halo 4 - ilyen lesz a Spartan Ops második epizódja

Habár a legtöbben még valószínűleg valahol a kampányban járhattok, esetleg a profibbak vagy a több szabadidővel rendelkezők már a Spartan Ops első pillanatait kóstolgatják, a 343 Industries nem pihen. Hamarosan jön a Spartan Ops - Episode 2, és izgalmas lesz. Reméljük.

Microsoft Pontokat gyűjthetünk a Halo 4 multijával

Az Xbox Live Rewards program keretében a szorgalmas Halo 4-játékosok levásárolható MS pontokkal gazdagodhatnak, ha serényen nyúzzák a játék többjátékos módját. Akár 600 pontra is szert tehetünk, ha az online csatatérre merészkedünk. Végre egy életképes jutalmazási rendszer?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Visszasírjuk majd az elmúlt két hetet, ez a néhány nap valamivel szerényebb lesz a szokásos őszi felhajtáshoz képest - na, nem mintha nem lenne mivel játszani. Az aktuális csúcscím egyértelműen a Halo 4, Master Chief visszatért, és jobb formában van, mint valaha!

Már javában készül a Halo 5

A 343 Industries megerősítette, hogy elkezdődtek a Halo 5 munkálatai, ráadásul a célplatform az Xbox 360 utódja. A frencsájz fejlesztési vezetője, Frank O'Connor elmondta, a sztori részleteit dolgozzák ki éppen, valamint a technológia alapjait is most fektetik le. A rajongók pezsgőt bonthatnak.

Halo 4: Forward Unto Dawn - az ötödik rész

Három nap múlva rajtol el a Halo várva-várt negyedik része, a ráhangolódáshoz tökéletes lesz az élőszereplős miniszéria legújabb és legutolsó darabja. Az ötödik részben végre lezárul a kadétok története, s egyúttal kitapossa az utat a játék előtt. Tizenhét perc majdnem tömény akció következik.