Kingdom Hearts III PS4, XBOXONE

A Square Enix fantasztikus JRPG-sorozatának harmadik része.
Típus: RPG

TGS 2018: Kingdom Hearts III - trailer és borítókép

Újabb látnivalókat mutatott be a Square Enix a Kingdom Hearts III kapcsán. A korábban már látott Big Hero 6-trailer megkapta a jócskán kibővített változatát, valamint nyilvánosságra hozták a játék egyik borítóképét is.

TGS 2018: Kingdom Hearts III előzetesek

A közeledő Tokyo Game Show alkalmából a régóta várt Kingdom Hearts III is kapott két előzetest. Az egyik a Hős6os világát mutatja be, míg a másik a VR-leágazást leplezi le. A hajtás után mindkettőt megleshetitek.

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: Itt a Kingdom Hearts III vadiúj trailere

Az idei E3 nagy nyertese a Kingdom Hearts III. Nem elég, hogy a Microsoft és a Square Enix konferenciáján is jelen volt az anyag, még a Sonynál is jó volt egy előzetesre. Jönnek A Karib-tenger kalózai a játékba!

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Traileren a Kingdom Hearts III

A Kingdom Hearts III is képviseltette magát a Microsoft E3-as konferenciáján, a játék új előzetesében bemutatkozik a Jégvarázs-világ, és bepillantást nyerhetünk Aranyhaj birodalmába is.

E3 2018: Dátumot kapott a Kingdom Hearts III

Sokat kellett várni rá, de csak megtörtént: napra pontos megjelenési dátumot kapott a Kingdom Hearts harmadik része. A rossz hír az, hogy 2018-ban már nem kapjuk meg a játékot.

Friss látnivalókon a Kingdom Hearts III

A sajtó képviselői már kipróbálhatták a lassan egy évtizede készülő Kingdom Hearts III-at, így egy rakás friss kedvcsinálóval szolgálhatunk. A megjelenési dátum bejelentésére a jövő hónapban kerül sor.