Kingdom Hearts III PS4, XBOXONE

A Square Enix fantasztikus JRPG-sorozatának harmadik része.
Típus: RPG

E3 2018: Dátumot kapott a Kingdom Hearts III

Sokat kellett várni rá, de csak megtörtént: napra pontos megjelenési dátumot kapott a Kingdom Hearts harmadik része. A rossz hír az, hogy 2018-ban már nem kapjuk meg a játékot.

Friss látnivalókon a Kingdom Hearts III

A sajtó képviselői már kipróbálhatták a lassan egy évtizede készülő Kingdom Hearts III-at, így egy rakás friss kedvcsinálóval szolgálhatunk. A megjelenési dátum bejelentésére a jövő hónapban kerül sor.

E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.

Traileren a Kingdom Hearts III minijátékai

Sora nem unatkozik majd egy percet sem. A Classic Kingdom segítségével a Kingdom Hearts III főszereplője előcsaphatja a kis kézikonzolját, amin egy halom Disney-karakterekkel fűszerezett minijátékot játszhatunk majd.

PC-re is megjelenhet a Kingdom Hearts III?

Egyre több jel utal arra, hogy a Square Enix határozottan nyitottabban áll a platformkérdéshez, így a Final Fantasy XV után érkező játékaik között is akad majd olyan, ami nem csak konzolokra jelenik meg.

Kingdom Hearts III - kitérő a Szörny Rt. világába

A hétvégén tartották Tokióban a D23 Japan rendezvényt, ahol az idei évre ígért Kingdom Hearts III is megmutatta magát. Egy négyperces előzetest, valamint egy nagy adag friss információt kaptunk a játékról.

Csak jövőre jelenik meg a Kingdom Hearts III

Ha már Disney-rendezvény van a hétvégén, akkor érkezett egy vadonatúj előzetes a Kingdom Hearts-sorozat harmadik felvonásáról is, amiből kiderül, hogy a Toy Story világa is csatlakozik a kalandhoz.

E3 2017: Új trailert kapott a Kingdom Hearts III

Az E3 alkalmából a Square Enix újra megmutatta a Kingdom Hearts III-at egy trailer erejéig. Sajnos azt továbbra sem tudni, hogy mikor jön a játék, de azt elárulták, hogy meddig kell várni a következő előzetesre...

Az idei évet is lekésik a Square Enix nagyágyúi

Habár a Square Enix még mindig nem hajlandó megmondani, hogy mikor fejezik be a Kingdom Hearts harmadik részét és a felújított Final Fantasy VII-et, egy befektetőknek kiadott dokumentum szerint az idei évet mindkét játék lekési.

Két új kép a Final Fantasy VII Remake-ről

Idén lesz harmincéves a Final Fantasy-sorozat, a Square Enix pedig már régóta adós a klasszikus hetedik rész remake-jével. A projekt továbbra is készül, a fejlesztők most két látványos screenshotot osztottak meg róla.