Kingdom Hearts III PS4, XBOXONE

A Square Enix fantasztikus JRPG-sorozatának harmadik része.
Típus: RPG

Újra mozog a Kingdom Hearts III

A Japánban tartott Jump Festa esemény apropóján új Kingdom Hearts-előzetest kaptunk, amely egyszerre szolgál kedvcsinálóként a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue és a Kingdom Hearts III számára.

Már készül a Kingdom Hearts 2.9?

Egy oszakai fejlesztő LinkedIn-profilja alapján nagyon úgy tűnik, hogy már tíz hónapja fejlesztik szép csendben a Kingdom Hearts 2.9-t. A Square Enix minden jel szerint még egyszer neki fut a második résznek.

Kingdom Hearts III - Baymax is benne lesz

A Square Enix a D23 Expo apropóján jelentette be, hogy új Disney-világgal bővíti a Kingdom Hearts III univerzumát, így a Big Hero 6, illetve annak főszereplő robotja is tiszteletét teszi a játékban.

E3 2015: Gameplay traileren a Kingdom Hearts III

A Kingdom Hearts III-at kereken három éve jelentették be az E3-on, ám még mindig várunk rá. Szerencsére a Square Enix konferenciáján előkerült a Disney-karakterekkel operáló RPG egy látványos előzetes erejéig.

E3 2015: Square Enix-konferencia - LIVEBLOG

Ma se maradunk izgalmak nélkül. A Nintendo bemutatója után a Square Enix is megtartja a maga konferenciáját, ahol a tervek szerint legalább hat nagy bejelentésre is sor fog kerülni. Vajon tényleg jön az új Chrono Trigger?

Kingdom Hearts III - jöhetnek a Marvel-karakterek?

Befutott egy-két infó a Kingdom Hearts-sorozat jövője kapcsán: megtudtuk például, hogy a készítők nem zárják ki, hogy Marvel- és Star Wars-karaktereket is szerepeltessenek a folytatásban.

Unreal Engine 4-re váltott a Kingdom Hearts III

A Kingdom Hearts harmadik részéről ugyan még mindig nagyon keveset tudunk, de azért csurran-cseppen némi infó erről a játékról is. Most például kiderült, hogy motort váltott a cím.

E3 2014: Final Fantasy XV nélkül

Sem a Final Fantasy XV, sem a Kingdom Hearts III nem lesz ott a jövő heti E3-on, a Square Enix a kiállítás után tart majd egy saját rendezvényt is, itt számíthatunk helyzetjelentésre tőle.

Vadonatúj traileren a Kingdom Hearts III

Jövőre jön PlayStation 4-re a Kingdom Hearts III, a sorozat következő teljes értékű epizódja. Az E3 óta nem hallottunk a játékról, itt az idő arra, hogy a képességekről, a harcról és az ellenségekről is lássunk valamit.

E3 2013: Mégsem PS4-exkluzív az új Final Fantasy

A korábbi hírekkel ellentétben nem lesz PlayStation 4-exkluzív a Final Fantasy XV, sőt a Kingdom Hearts 3 sem. Mindkét játék megjelenik majd Xbox One-ra is, hiába mutatták be a Sonynál őket.