Kingdom Hearts III PS4, XBOXONE

A Square Enix fantasztikus JRPG-sorozatának harmadik része.
Típus: RPG

E3 2015: Gameplay traileren a Kingdom Hearts III

A Kingdom Hearts III-at kereken három éve jelentették be az E3-on, ám még mindig várunk rá. Szerencsére a Square Enix konferenciáján előkerült a Disney-karakterekkel operáló RPG egy látványos előzetes erejéig.

E3 2015: Square Enix-konferencia - LIVEBLOG

Ma se maradunk izgalmak nélkül. A Nintendo bemutatója után a Square Enix is megtartja a maga konferenciáját, ahol a tervek szerint legalább hat nagy bejelentésre is sor fog kerülni. Vajon tényleg jön az új Chrono Trigger?

Kingdom Hearts III - jöhetnek a Marvel-karakterek?

Befutott egy-két infó a Kingdom Hearts-sorozat jövője kapcsán: megtudtuk például, hogy a készítők nem zárják ki, hogy Marvel- és Star Wars-karaktereket is szerepeltessenek a folytatásban.

Unreal Engine 4-re váltott a Kingdom Hearts III

A Kingdom Hearts harmadik részéről ugyan még mindig nagyon keveset tudunk, de azért csurran-cseppen némi infó erről a játékról is. Most például kiderült, hogy motort váltott a cím.

E3 2014: Final Fantasy XV nélkül

Sem a Final Fantasy XV, sem a Kingdom Hearts III nem lesz ott a jövő heti E3-on, a Square Enix a kiállítás után tart majd egy saját rendezvényt is, itt számíthatunk helyzetjelentésre tőle.

Vadonatúj traileren a Kingdom Hearts III

Jövőre jön PlayStation 4-re a Kingdom Hearts III, a sorozat következő teljes értékű epizódja. Az E3 óta nem hallottunk a játékról, itt az idő arra, hogy a képességekről, a harcról és az ellenségekről is lássunk valamit.

E3 2013: Mégsem PS4-exkluzív az új Final Fantasy

A korábbi hírekkel ellentétben nem lesz PlayStation 4-exkluzív a Final Fantasy XV, sőt a Kingdom Hearts 3 sem. Mindkét játék megjelenik majd Xbox One-ra is, hiába mutatták be a Sonynál őket.

E3 2013: Bejelentették a Kingdom Hearts 3-at

Sok-sok év várakozás után bemutatkozott a Kingdom Hearts harmadik része, a játék kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni. Dátumunk nincs, részleteket sem tudunk, trailerünk viszont van róla.

E3 2010: Még várni kell a Kingdom Hearts 3-ra

Az Epic Mickey mellett a leginkább várt Disney-töltetű játékunk természetesen a Kingdom Hearts harmadik része - és mint kiderült, még várhatunk is rá.

Megerősítették a Kingdom Hearts III készültét

Noha már 2008-ban arról írtunk, hogy folytatódik a Kingdom Hearts sorozat, a harmadik Disney RPG bejelentésével a Square Enix vezetői máig vártak.