Kingdom Hearts III PS4, XBOXONE

A Square Enix fantasztikus JRPG-sorozatának harmadik része.
Típus: RPG

Kingdom Hearts III - kitérő a Szörny Rt. világába

A hétvégén tartották Tokióban a D23 Japan rendezvényt, ahol az idei évre ígért Kingdom Hearts III is megmutatta magát. Egy négyperces előzetest, valamint egy nagy adag friss információt kaptunk a játékról.

Csak jövőre jelenik meg a Kingdom Hearts III

Ha már Disney-rendezvény van a hétvégén, akkor érkezett egy vadonatúj előzetes a Kingdom Hearts-sorozat harmadik felvonásáról is, amiből kiderül, hogy a Toy Story világa is csatlakozik a kalandhoz.

E3 2017: Új trailert kapott a Kingdom Hearts III

Az E3 alkalmából a Square Enix újra megmutatta a Kingdom Hearts III-at egy trailer erejéig. Sajnos azt továbbra sem tudni, hogy mikor jön a játék, de azt elárulták, hogy meddig kell várni a következő előzetesre...

Az idei évet is lekésik a Square Enix nagyágyúi

Habár a Square Enix még mindig nem hajlandó megmondani, hogy mikor fejezik be a Kingdom Hearts harmadik részét és a felújított Final Fantasy VII-et, egy befektetőknek kiadott dokumentum szerint az idei évet mindkét játék lekési.

Két új kép a Final Fantasy VII Remake-ről

Idén lesz harmincéves a Final Fantasy-sorozat, a Square Enix pedig már régóta adós a klasszikus hetedik rész remake-jével. A projekt továbbra is készül, a fejlesztők most két látványos screenshotot osztottak meg róla.

Júliusig biztosított a Final Fantasy-utánpótlás

A Final Fantasy VII tegnap ünnepelte a huszadik születésnapját, a sorozat maga pedig decemberben tölti be a harmincat, így minden adott volt ahhoz, hogy bejelentéstengerrel ünnepeljen a Square Enix.

Jövőre jön a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix

A következő esztendőben sem maradunk Kingdom Hearts nélkül, igaz, a Square Enix még mindig nem a számozott harmadik résszel örvendeztet meg minket, annak megjelenési dátuma ugyanis továbbra is ismeretlen.

Újra mozog a Kingdom Hearts III

A Japánban tartott Jump Festa esemény apropóján új Kingdom Hearts-előzetest kaptunk, amely egyszerre szolgál kedvcsinálóként a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue és a Kingdom Hearts III számára.

Már készül a Kingdom Hearts 2.9?

Egy oszakai fejlesztő LinkedIn-profilja alapján nagyon úgy tűnik, hogy már tíz hónapja fejlesztik szép csendben a Kingdom Hearts 2.9-t. A Square Enix minden jel szerint még egyszer neki fut a második résznek.

Kingdom Hearts III - Baymax is benne lesz

A Square Enix a D23 Expo apropóján jelentette be, hogy új Disney-világgal bővíti a Kingdom Hearts III univerzumát, így a Big Hero 6, illetve annak főszereplő robotja is tiszteletét teszi a játékban.