Battlefield: Bad Company 2

Folytatódik a Battlefield: Bad Company - úgy néz ki, a második rész sem sikerül rosszul!

PC-n a legnépszerűbb a Bad Company 2

A kiéheztetett PC-s rajongótábor végre új Battlefieldet kapott - meg is hálálták, a fejlesztők szerint a számítógépes változattal játszanak a legtöbben.

Battlefield: Bad Company 2

Számos legendát hallani a második világégés titkos fegyvereiről, azokról a tömegpusztító találmányokról, melyeket ha ténylegesen bevetettek volna, talán most egy egészen más világban élnénk...

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe, boltokba kerül többek között a Bad Company 2, a Silent Hunter 5, a Supreme Commander 2 és a PSP-s Dante's Inferno is.

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

Rekordokat döntöget a Bad Company 2 demója

A Battlefield: Bad Company 2-t PC-n és konzolon is kipróbálhattuk, és míg előbbi egy béta változat volt, addig utóbbi immáron igazi demónak minősült - 3,5 millió játékossal!

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

Bad Company 2 - atyai jótanácsok a fejlesztőktől

Bár a gyakorlott keménymagnak nem tud meglepetéseket okozni a Battlefield: Bad Company 2 sem, újoncoknak kiváló segítség lehet a fejlesztők rövid ismertetője.

Világháborús pályák a Bad Company 2-ben?

Ha minden igaz, a Bad Company 2 egyjátékos módja némi időutazásra invitál majd bennünket, az ESRB szerint ugyanis második világháborús küldetések is várnak ránk.

Kooperatív móddal bővülhet a Bad Company 2

A bolti verzióba még nem, később viszont bekerülhet a Battlefield: Bad Company folytatásába a kooperatív játékmód - a fejlesztők türelemre intenek bennünket.

Battlefield: Bad Company 2 Multiplayer demóteszt

A Bad Company a háború egy lazább arcát mutatta be nekünk. A játék mentes volt mindenféle drámai fordulattól, nem közvetített semmilyen mélyebb üzenetet, az egész csak arról szólt, hogy néhány tökös amerikai katona hangos kurjongatások közepette szétrúgja az oroszok seggét. Az újabb kalandokra márciusig sajnos még várnunk kell, néhány nappal ezelőtt azonban megjelent a játék multiplayer béta demója, melyet persze azonnal le is teszteltünk nektek.