Battlefield: Bad Company 2

Folytatódik a Battlefield: Bad Company - úgy néz ki, a második rész sem sikerül rosszul!

A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Változnak az idők: míg néhány évvel ezelőtt úgy kellett összekaparni a játékmegjelenéseket a karácsony hetére, addig mostanra meglehetősen bőséges listát sikerült összeállítani, igaz, ezúttal nemhogy nagyobb, de még dobozos megjelenések sincsenek. Azért a Back to the Future-re vetünk egy pillantást!

BF: Bad Company 2 Vietnam - a launch trailer

PC-n mától, konzolokon pedig december 21-én válik letölthetővé a Bad Company 2-höz az eddigi legnagyobb és teljes átalakulást eredményező DLC, mely a hatvanas évek végi vietnámi konfliktust helyezi előtérbe, kizárólag multiplayerre kihegyezve. A szokásos launch trailerrel barátkozhatunk ezúttal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most már teljes joggal állíthatjuk: megérkezett a karácsonyi uborkaszezon, a kiadók kifújtak, nincsenek nagyobb megjelenések. Azért letölthető játékok kínálatában akadhatunk egy-két gyöngyszemre, ezért ínyenceknek mindenképpen javasoljuk a lista tüzetes átböngészését!

Gameplay videón a Bad Company 2: Vietnam

Napok vannak hátra a Bad Company 2 legújabb kiegészítőjének a megjelenéséig, vessünk most egy pillantást a Hill 137 és a Vantage Point pályákra! A DLC-ben minden benne lesz, ami a vietnami háborúhoz elengedhetetlen: lángszórók, helikopterek és sűrű susnyás, a vietkongok legnagyobb örömére!

Bemutatkoznak a Bad Company 2: Vietnam pályái

A Battlefield: Bad Company 2 vietnami DLC-je öt új pályával lepi meg a rajongókat, ezek ráadásul mindegyik játékmódban játszhatók lesznek majd - GameTrailers-féle videó-összeállítás következik az új térképekről, illetve egy hangulatos előzetes is befutott a Hastings-hadműveletről.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

Battlefield hírmorzsák december elsején

A mai napon több apró információ is befutott a DICE háborús gyermekeiről, s így megkímélnénk mindenkit attól, hogy azokat külön szedjük, hogy aztán a főoldalon agresszív katonás képpel szembesüljenek. Csokorba szedtük és tálaljuk is a pénteki ebédhez, konzervnyitót elkészíteni, a hadtáp nagyon finom!

BF: Bad Company 2 Vietnam fejlesztői napló

Az EA megjelentette a Bad Company 2 vietnámi hadszíntéren játszódó DLC-jének fejlesztői naplóját. A DICE-nál napirendi téma a közösség szeretete, így a csomagban nagy hangsúlyt fektetnek a korhű fegyverek közti különbségekre, így a különböző típusok szerelmesei is megtalálják benne számításukat.

Az élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops

A papírforma szerint az összesített toplista élén nyitott a Call of Duty: Black Ops, miután minden platformon kiugró helyezést ért el - az új résznek egyedül a Nintendo-konzolokon gyűlt meg a baja a szokásos Mario és Sims játékokkal, de mint tudjuk, ezek a változatok kicsit mások, mint a HD-verziók.