Battlefield: Bad Company 2

Folytatódik a Battlefield: Bad Company - úgy néz ki, a második rész sem sikerül rosszul!

Hétfő délelőtti galériafrissítés közel 400 új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Aliens vs. Predator, a House M.D., a Red Dead Redemption, a Spec Ops vagy a Supreme Commander 2.

Mozgásban a Bad Company 2 egyjátékos módja

Sokan várják már a DICE sikervárományos katonai FPS-ét, a Battlefield: Bad Company 2-t, amitől azt reméljük, hogy kitölti a Modern Warfare 2 által hagyott űrt.

Bad Company 2 - jelenetek az egyjátékos módból

Bár a fejlesztők az első rész megjelenése előtt is állították, hogy végre olyan Battlefield készül, ami singleplayerben is megállja a helyét, az élmény nem volt az igazi...

Bad Company 2 - január végén indul a PC-s béta

Január végén indul, s egy egész hónapon át tart majd a Battlefield: Bad Company 2 számítógépes bétatesztje - bejuthatsz, ha előrendeled a játékot.

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Battlefield: Bad Company 2 gépigény

Az EA Dice által fejlesztett Bad Company 2 az első rész történetét folytatja majd, ma pedig az is kiderült, hogy milyen gép kell a megfelelő futtatásához.

Csúszik a PC-s Battlefield: Bad Company 2 bétája

Bár szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint mégsem indul bétatesztje a PC-s Bad Company 2-nek, a DICE szerint nem kell aggódni, csak egy kisebb késésről van szó.

Hétfő esti galériafrissítés

Szokásos hétfő esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Skate 3, a Tony Hawk: Ride, az új Dead to Rigths vagy az Avatar: The Game.

Bad Company 2 - PS3-exkluzív lesz a bétateszt

Az Electronic Arts és a Sony bejelentése szerint a Battlefield: Bad Company 2 zárt bétatesztjében kizárólag a PlayStation 3-tulajdonosok vehetnek majd részt.