Battlefield: Bad Company 2

Folytatódik a Battlefield: Bad Company - úgy néz ki, a második rész sem sikerül rosszul!

GDC 2009: Az utolsó videó dömping

Azt hittük a GDC végeztével már semmi sem lephet meg minket, ám a fejlesztők a bemutatók legjobbjait a show végére hagyták.

GDC 2009: Itt az ötödik nagy screenshot adag

Bad Company 2, Huxley, Mass Effect 2, Prototype, Ride to Hell, Tenchu, Wolfenstein, és még sok más egyenesen a Game Developers Conference-ről!

Battlefield: Bad Company 2 - pontos dátum?

Ahogy azt az EA egy múltkori konferencián bejelentette, még idén ősszel megjelenhet a Battlefield: Bad Company 2. Most úgy látszik megvan a pontos dátum is!

Információk és látnivalók az új Battlefieldekről

Megérkeztek az első információk a Bad Company folytatásáról, kitűzték a Heroes érkezési dátumát, továbbá bemutatták a Battlefield 1943-at is.

HWSW: Költségcsökkentés és megújulás és EA-nél

A gyenge karácsonyi forgalom miatt nőtt az EA vesztesége, a megújulásra szükség lenne, azonban a körülmények ezt szinte lehetetlenné teszik - írja a HWSW.

Tényleg folytatódik a Battlefield: Bad Company

Korábban már pletykálták, hogy folytatódik a Battlefield: Bad Company, most azonban végre hivatalos megerősítést nyert a dolog!

Újabb folytatásokat készít az Electronic Arts

Az EA munkatársai egymástól függetlenül árulták el, hogy néhány címük hamarosan újabb résszel gazdagodik, s ezúttal nem a FIFA-ra vagy a Simsre kell gondolni!