Dantes Inferno

Dante Isteni Színjátékának az első könyvéből, a Pokolból készített játék, melyet az Electronic Arts szállít. A játékon kívül mozifilm is készül a témában.

Hazai eladási toplista - ötödik helyen a Heavy Rain

Ötödik helyen nyitott az összesített toplistán a Heavy Rain, ami platform-exkluzív címhez képest kiváló eredménynek tekinthető - PS3-on az első lett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe, boltokba kerül többek között a Bad Company 2, a Silent Hunter 5, a Supreme Commander 2 és a PSP-s Dante's Inferno is.

Hazai játékeladási toplista - imádjuk Dantét

Már második hete, hogy remekül szerepel itthon a Dante's Inferno, igaz, az összesített listából ez nem derül ki, hiszen a játék konzol-exkluzív, mi pedig főleg PC-sek vagyunk.

Dantes Inferno

Daks komával vigyorogva ülünk a HDTV előtt. Ő éppen a vízipipát izzítgatja, én pedig berakom a konzolba a Dante’s Inferno tesztpéldányt, amire már olyan rég vártunk. Az első video után mosolyunk csak szélesedik, majd némi hentet és egy gyors bossharcot követően teljesen letesszük az állunkat. Akkor még azt hittem, a Visceral a Dead Space után egy újabb klasszikust adott nekünk. Később azonban kiderült, hogy csak át akartak verni.

Dante's Inferno - hárommillió demóletöltés

Bár a tényleges eladásokról még nincsenek adataink, hiszen a játék nemrégen jelent meg, az már viszont biztos, hogy az EA reklámkampánya sikeres volt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hét sztárjai egyértelműen a BioShock 2 és a Dante's Inferno lesznek, de kíváncsiak vagyunk a PS3-as Star Ocean: The Last Hope-ra és az X360-as Darwinia+-ra is.

Kooperatív móddal egészül ki a Dante's Inferno

Bár a Dante's Inferno meg sem jelent, a fejlesztők már a második letölthető kiegészítőt is bemutatták: az új DLC kooperatív móddal és szerkesztővel bővíti a játékot.

Újabb ingame jelenetek a Dante's Infernóból

Ez az év sokak szerint a hack & slash játékoké, s mindez nem is alaptalan feltevés: mellettük szól a jövő héten megjelenő Dante's Inferno is. A videó erősen spoiler tartalmú!

Screenshotkavalkád kedd délutánra

Crackdown 2, Dantes Inferno, Halo: Reach, Rage, Red Dead Redemption, Star Trek, The Settlers 7 és még több szupersztár a galériában!

Játék árcsökkentést jósol az Electronic Arts

Hamarosan véget ér a 60 dolláros játékok korszaka, legalábbis ha lehet hinni az Electronic Arts-nak. A cég a jövőt az olcsóbb, epizódokban megjelenő címekben látja.