Dantes Inferno

Dante Isteni Színjátékának az első könyvéből, a Pokolból készített játék, melyet az Electronic Arts szállít. A játékon kívül mozifilm is készül a témában.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

Újabb Dantes Inferno fejlesztői videó

Egy újabb fejlesztői videó érkezett, amelyben szemügyre vehetünk néhány új gameplay jelenetet, valamint a fejlesztők is érdekeseket mesélnek a játékról.

Garry Schyman szerzi a Dante's Inferno zenéjét

A BioShock zenéjével több díjat is bezsebelt Garry Schyman írja majd a Dante's Inferno aláfestő melódiáit. A hír mellé egy új videó is érkezett.

GamesCom 09: A harmadik videócsokor

Soron következő összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint az Order of War, a Pro Evolution Soccer, a Tony Hawk: Ride vagy a Dante's Inferno.

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

GamesCom 09: Dantes Inferno februárban

A Dead Space alkotói ismét nagyon alakítanak a Dante poklával, amelynek végre megtudtuk a megjelenési dátumát: 2010 februárjában érkezik a játék.

Dante's Inferno - nem lesz PC-s verzió

A pletykákkal ellentétben nem készül számítógépes verzió a Dante's Infernóból, a játékot továbbra is csak PS3, X360 és PSP platformokra tervezik kiadni.

Comic-Con 2009: Az Electronic Arts listája

Egymást érik a rendezvények világszerte, és ebből a játékgyártók sem szeretnének kimaradni. Most éppen az EA San Diegoban tartandó előadásainak listáját tudtuk meg.

Újabb ingame jelenetek a Dante poklából

Ismét mozgásba lendült a Dante pokla, ennek köszönhetően újabb ingame jeleneteket vehetünk szemügyre, miközben a fejlesztők mesélnek a játékról.

Dantes Inferno - Dante csillapíthatatlan dühe

Újra mozgásba lendült az Electronic Arts gondozásában készülő Dantes Inferno, s most végre új jeleneteket is szemügyre vehetünk a játékból.