Dantes Inferno

Dante Isteni Színjátékának az első könyvéből, a Pokolból készített játék, melyet az Electronic Arts szállít. A játékon kívül mozifilm is készül a témában.

Friss screenshotok hétfő délutáni sziesztához

Nem csak Garfield utálja a hét első napját, de lassan itt az este, ideje leülni, és meglesni, milyen screenshotok jelentek meg a hétvégén.

PSP-re is megjelenik a Dantes Inferno

Az Electronic Arts a minap bejelentette, hogy a Playstation 3 és Xbox 360 konzolok mellett a Sony kézikonzoljára is megjelenik a Dante pokla.

Rajzfilm készül a Dante's Inferno alapján

Rajzfilm készül a Dante's Inferno alapján, jelentette be az Electronic Arts, miután tavaly a Dead Space történét feldolgozó Downfall is kiválóan megállta a helyét.

Dantes Inferno

A csábító földi élet bűnösei a Pokolban nyerik el méltó büntetésüket, úgy, hogy az élettelen testük az anyaföldben porhad el, addig esendő lelkük az örökkévalóságig szenved itt, a kárhozat birodalmában. Az Inferno kényelmetlen hely, forró és büdös, de ha egyszer átléped a Pokol tornácát egy misztikus utazásban vehetsz részt – ahogyan azt már hétszáz évvel ezelőtt megírta a híres firenzei költő, Dante Alighieri az Isteni színjátékban. A Redwood Shores pedig a rímes irodalmi alapot most egy véres-belezős akciójátékba emeli át, kifordult Bibliai utalásokkal, a XII. század olasz folklórjából is építkezve. Uraim, a Purgatórium kapui nyitva állnak!

Dantes Inferno - képek és cinematic trailer

Sokan God of War utánzatként tekintenek az EA új játékára, ám ezt legfeljebb a stílusára lehet igaz, a Dantes Inferno egy sokkal sötétebb, és betegebb világot tár fel előttünk.

Esti galériafrissítés szupersztrárokkal

Ma este is frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is vannak, mint Dantes Inferno, Guitar Hero, Killzone 2, Singularity, vagy Star Trek Online.

Dantes Inferno - Új részletek láttak napvilágot

Az Electronic Arts vigyázó felügyelete alatt készülő Dantes Inferno kapcsán derült fény néhány részletre, amelyek még inkább felkeltik az érdeklődést a játék iránt.

God of War mintára készül a Dante's Inferno

A PSM3 magazin munkatársai azon szerencsések közé tartoznak, akik az elsők között próbálhatták ki Dante művének feldolgozását az Electronic Arts-nál.

VGA 2008: A többi beígért előzetes

Megérkezett a többi beígért videó is, mint például a Mafia 2, Terminator: Salvation, Dantes Inferno, Fight Night Round 4, Brutal Legend és a Watchmen.

HWSW: Veszteség és elbocsátások az EA-nél

A vártnál nagyobb veszteséget jelentett a harmadik naptári negyedévre eső második pénzügyi negyedévében az Electronic Arts - írja a HWSW.