Dantes Inferno

Dante Isteni Színjátékának az első könyvéből, a Pokolból készített játék, melyet az Electronic Arts szállít. A játékon kívül mozifilm is készül a témában.

A producer folytatná a Dante's Infernót

Noha az eredeti mű megköti a fejlesztők kezét, a Dante's Inferno producere, Jonathan Knight csak egy újabb megoldandó problémának tartja a történet folytatását.

Dantes Inferno - A Dead Space főhőse is feltűnik

Egy különleges európai kiadást kap majd a Dantes Inferno, amelynek köszönhetően magunkra ölthetjük Isaac Clarke, a Dead Space főhősének jelmezét.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Gyűjtői változatot kap a Dante's Inferno

Divine Edition alcímmel gyűjtői változatot kap a Dante's Inferno - a rossz hír az, hogy az extrákkal megpakolt változat csak PlayStation 3-ra jelenik meg.

Csütörtökön érkezik a Dante's Inferno demója

Már a héten kipróbálható lesz a Dante's Inferno, a demó egészen pontosan december 10-én, csütörtökön válik elérhetővé a PS3-as játékosok számára.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Decemberben érkezik a Dantes Inferno demója

Az EA ma bejelentette, hogy a következő hónapban megérkezik a God of War sorozathoz hasonló Dantes Inferno kipróbálható változata.

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!

Dantes Inferno - A pokol újabb részlete

Újabb fejlesztő videó érkezett a Dantes Inerno című játékból, amelyben a pokolötödik részét ismerhetjük meg, ami nem más, mint a haragosok köre.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.