Assassins Creed II

A nagysikerű Assassins Creed folytatása, amely a reneszánsz kor idején játszódik, Itáliában.
1336143625

Ilyen is lehetett volna az Assassin's Creed

A Ubisoft kiadott egy rakás korai koncepciós rajzot az Assassin's Creedből, melyek még 2004-ből származnak. Az elképzeléseket ugyan elvetették, de érdemes eljátszadozni a gondolattal, hogy milyen lehetett volna a játék, ha női főszereplővel és Prince of Persa-beütéssel rendelkezne.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1332745200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista, az élen még mindig a Mass Effect nemrég megjelent harmadik része áll, egyébként pedig nem kell sok meglepetéssel számolnunk, hacsak azt nem vesszük, hogy a legjobb tízben háromszor is képviselteti magát az Assassin's Creed.
1332428400

Élen nyitott itthon a Mass Effect 3

Magyarországon is tarolt a Mass Effect harmadik része, a BioWare sok vitát kiváltó remekművére rengetegen voltak kíváncsiak a hazai játékosok közül is. Mögé az új Sims-kiegészítő sorakozott fel - tegyük hozzá, szinte már hiányoltuk a listáról az Electronic Arts életszimulátorát...
1330081227

Jön az Assassin's Creed: Titkos keresztes háború

A Fumax kiadó alig ad nekünk pár hét pihenőidőt a legutóbbi videojáték témájú könyv után, márciusban itt a folytatás! Immáron a harmadik Assassin's Creed-regényt tarthatjuk a kezünkben Titkos keresztes háború címmel, melyben Altair élettörténete bontakozik ki előttünk.
1324278029

Assassin's Creed: Recollection fejlesztői napló

Milyen Assassin's Creed-mellékágat kapunk iPadre? Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Ubisoft gyűjtögetős kártyajáték formájában képzeli el az orgyilkosok és a templomosok harcát tableteken. Ezúttal a fejlesztők mutatják be nekünk a játékot lépésről-lépésre.
1323441000

Nyerj Assassin's Creed Encyclopediát!

Nyereményjátékkal készül az ünnepekre az Assassin's Creed-sorozat hazai forgalmazója, a PlayON: ha szeretsz rajzolni vagy mesteri szinten bűvölöd a Photoshopot, egy Assassin's Creed Encyclopedia ütheti a markodat. Öt darab érkezett belőle Magyarországra, szóval exkluzív a könyv, az tuti!
1321981572

Megjelent az Assassin's Creed: Testvériség

Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem - olvashatjuk a friss regény bevezetőjében.
1321966800

Az új Assassin's Creed rajtolt a legjobban eddig

Az Egyesült Királyságban az Assassin's Creed: Revelations rajtolt a legjobban a sorozat történetében, eddig az orgyilkosos széria egyetlen epizódjára sem volt kíváncsiak ennyien. Érdekesség, hogy a jó eredmény annak ellenére született, hogy a játék szokatlan módon Európában is kedden jelent meg.
1321295569

Assassin's Creed - ez történt eddig

Holnap érkezik az Assassin's Creed: Revelations, ennek apropóján a Ubisoft kiadott egy új előzetest, amiben a sorozat eddigi történéseit foglalja össze. El is kél a segítség, Desmond Miles élete nem éppen egyszerű, egyik fordulat követi a másikat, mi pedig csak ámulunk ás bámulunk.