Call of Duty: Modern Warfare 2

A napjainkban játszódó Modern Warfare sikere után az Acitivision úgy döntött, hogy kihagyhatatlan a folytatás. A második rész ismét színes példánya lesz a Call of Duty sorozatnak.
1290204760

Újjáépítették az Infinity Wardot

Ugye senki nem felejtette el még a hatalmas botrányt a Modern Warfare 2 megjelenése után? A Call of Duty alkotói elég komoly összetűzésbe kerültek a kiadó Activisionnel, így az Infinity Ward két alapítótagját kirúgták, őket pedig rengeteg lojális alkalmazott követte. Itt a folytatás.
1289821559

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történtek nagy változások a hazai játékeladási toplistákon, sem újonnan érkező slágercímek, sem pedig visszatérő régi kedvencek nem jelentkeztek be "őrségváltásra" az élbolyban. A FIFA 11 továbbra is vezet, de tegye a szívére a kezét, aki ezt nem tudta volna előre megmondani.
1289750196

Az Infinity Ward még mindig érti a dolgát

Két előítélet szokott felmerülni, ha a Call of Duty fejlesztőcsapatairól beszélünk: egyfelől az Infinity Ward sokak szerint meghalt a legutóbbi botránynak köszönhetően, mások pedig azt mondják, hogy a Treyarch sosem fog tudni kitörni a B-csapat szerepköréből - Bobby Kotick egyik állítással sem ért egyet.
1289489400

A Steam ellen lázad a konkurencia

Az MCV értesülései szerint két nagyobb - természetesen meg nem nevezett - digitális játékterjesztéssel foglalkozó üzlet is arra készül, hogy a Steamet használó játékokat nem fogja árusítani a jövőben - ez első furcsának tűnhet, hiszen közöttük van például a Call of Duty-sorozat is.
1289227680

Negyedik helyen nyitott itthon a Fable III

Szép rajtot vett itthon a Fable harmadik része, a Lionhead legújabb "majdnem" szerepjátéka a negyedik helyen kezdett az összesített hazai játékeladásokat tartalmazó toplistán. Xbox 360-on már nem akadt ellenfele: simán fel tudta küzdeni magát az első helyre, s így a FIFA 11-et is legyűrte.
1288951249

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1288278600

Németország kitiltotta a Black Ops európai verzióját

Germán testvéreinknél a különösen kemény cenzúra miatt nem jelenhet meg a Call of Duty: Black Ops sztenderd, európai verziója - amit gyakorlatilag minden más európai országban árulnak -, hanem kizárólag a Steamen keresztül aktivált honosított verzióval lehet majd játszani.
1288179000

Call of Duty-szerű fejlődés a Diablo 3 PvP-ben

A második rész után ezúttal végre komoly figyelmet fordítanak a fejlesztők a játékos-játékos elleni harcra a Diablo 3-ban. Az arénák kiváló helyszínt biztosítanak a csapatok egymás elleni küzdelmei ellen, a jutalmunk pedig nem loot lesz, hanem a Call of Duty példáján indulnak el.