Call of Duty: Modern Warfare 2

A napjainkban játszódó Modern Warfare sikere után az Acitivision úgy döntött, hogy kihagyhatatlan a folytatás. A második rész ismét színes példánya lesz a Call of Duty sorozatnak.
1297079884

Egymillióan töltötték le a Call of Duty-paródiát

A Bulletstorm fejlesztői nagy örömmel közölték, hogy több, mint egy millió kárörvendő játékos tisztelte meg a Duty Callst azzal, hogy letöltötték a vicces címet. Mi is csípjük a hasonló kezdeményezést, nem is csalódtunk az EA humorérzékében - az Activision azóta is mereven hallgat és nyalogatja sebeit.
1296720399

Duty Calls - tölthető az EA Call of Duty-paródiája

Nem bírt tovább az EA a pimasz humorával, ingyenesen letölthetővé tette a Duty Calls nevű játékát, amely egyenesen az Activisionnek mutat fityiszt, és alaposan kiforgatja a népszerű militarista FPS-sorozatot. A csipkelődésre vevők vagyunk, pláne, hogy a Bulletstorm fejlesztői követték el.
1296050400

Moszkvai robbantás feat. Modern Warfare 2

Hétfőn öngyilkos merénylő robbantotta fel magát egy moszkvai reptéren, aminek következtében 30 ember veszítette életét és 180 másik sérült meg. A labda magasan volt, a média pedig lecsapta: a Russia Today a Call of Duty: Modern Warfare 2 hírhedt No Russian küldetését is belekeverte az okfejtésbe.
1296036045

Fellép a PS3-as csalók ellen az Infinity Ward

A stúdió kreatív stratégája, Robert Bowling nyomatékosította mindenki számára, hogy a társaság nem adta fel a harcot a PS3-hackerek ellen, akik a konzol törését kihasználva tönkreteszik a játékosok szórakozását a multis hadszíntereken. Türelem, hamarosan változások lesznek!
1295964000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Még mindig a World of Warcraft címek uralják a hazai játékeladási toplistákat, de ezúttal azért egy-két cím be tudott férkőzni közéjük az élbolyba, így a Cataclysm csak a harmadik, a Wrath of the Lich King pedig a tizedik lett. A szerencsés ezüstérmes személyében a FIFA 11-et tisztelhetjük.
1295272800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.
1295264987

A csalóknak is utat nyitott a PS3 feltörése

A PlayStation 3 feltörése egyúttal azt is lehetővé tette, hogy a játékosok mindenféle hackek segítségével csaljanak, megbütyköljék a játékok multiját úgy, hogy ezzel mások szórakozását is tönkretegyék. Az egyik legnépszerűbb célponttá a Call of Duty-játékok váltak, de a fejlesztők nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
1295100454

Már alfafázisban van a Modern Warfare 3?

Az alapítótagok nélküli Infinity Ward a jelek szerint szárnyra kapott - a legutóbbi pletykák szerint a Call of Duty: Modern Warfare 3 már játszható fázisban van, az alfatesztelés javában folyik. Bár a hivatalos megerősítésre vélhetőleg tavaszig várnunk kell, a túlbuzgó teszterek nem bírtak parancsolni a szájuknak.
1295089250

Lecsúszott a Respawn Entertainmentről a THQ

Nem az EA volt az első cég, ami szóba került a Respawn Entertainment javában készülő új akciójátékának kiadójaként. A ex-Infinity Ward alapítótagok, Vince Zampella és Jason West stúdiója korábban a THQ-val tárgyalt, ám az új cím tulajdonjogára vonatkozó kérdésben nem jutottak dülőre.
1294999200

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.