James Bond 007: Blood Stone DS, PC, PS3, X360

Akciójáték erős autós elemekkel és a 007-es ügynök főszereplésével. A furcsa ötlet a Project Gotham Racing sorozatot is alkotó Bizarre Creations fejéből pattant ki, a kiadó pedig nem más, mint az Activision.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1291727884

Lopakodós Bond-játék készül a Ravennél?

Idén kellemes dózist kaptak Bondból a játékosok, még annak ellenére is, hogy az MGM töketlenkedése miatt az új film munkálatai nem éppen a menetrend szerint haladnak. A jó hír az, hogy lesz folytatás, legalábbis az MI6 rajongói oldal szerint a Raven lopakodós játékot csinál a titkosügynök főszereplésével.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1289993456

Megszűnik a Bizarre Creations?

Az Activision állítólag fontolgatja a brit székhelyű Bizarre Creations bezárását. A hírnek egyáltalán nem örülnek az iparág többi résztvevői, bírálják a kiadót, ami érthető is, hiszen az a csapat, kiknek a Project Gotham Racinget és a Blurt köszönhetjük, egyáltalán nem érdemli meg, hogy a múltba vesszen.
1288771230

Megjelenés előtti James Bond előzetesek

Amerikában már tegnap óta kaphatók, nálunk pedig pénteken kerülnek boltokba a legújabb James Bond-játékok, ebből apropóból pedig két új trailert és néhány gameplay felvételt kaptunk a 007-es soron következő akcióiról. Alig várjuk, hogy felbőgjön végre az MGM oroszlánja a képernyőkön!
1288648599

James Bond 007: Blood Stone teszt

Őfelsége elsző számú szolgálója, Nagy-Britannia legjobban kiképzett szuperkémje, egy sármos angol úriember, amilyen mindannyian szeretnénk lenni. Nem más ő, mint James Bond, a 007-es ügynök, aki most visszatért a képernyőkre, hogy segítségünkkel újra megmentse a világot.
1288618779

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő hét nap kevésbé lesz izgalmas, mint a korábbi hetek, mert bár megjelenésből lesz bőven, a mezőny jelentősen hígabb, mint eddig. Nem baj, titokban már úgyis a jövő hétre készülünk, hiszen november 10-én jelenik meg a Kinect és lesz hozzá sok új játék is.
1287918012

Novemberben jön a James Bond: Blood Stone

November első hete James Bondról fog szólni - mármint azok számára, akik kedvelik a brit titkosügynököt, annak kifinomult stílusát és a vodkamartinit. Ezekben a napokban minden platformon beugorhatunk a 007-es mellé: a Nintendo-platformokon az új GoldenEye-ban, míg a HD-gépeken a Blood Stone-ban.
1287583800

James Bond 007: Blood Stone - autómánia előzetes

A legtöbb James Bond film (főleg az utóbbi pár) legnagyobb jelenetei mindig az autós üldözések voltak. Legyen szó a BMW Z8-ról vagy a gyönyörű Aston Martinról, az angol szuperügynök a határon vezeti mindegyiket, miközben körülötte teljes a káosz.
1284448371

James Bond: Bloodstone - MP trailer érkezett

Tudjuk, hogy Daniel Craig baltaarcával ékeskedő Blood Stone egyfajta egyvelege lesz a TPS-nek és az autós akciónak, hiába a Bizarre Creations le sem tagadhatná, hogy eddig főleg autóversenyzős címeken ügyködött. De mi a helyzet a multiplayerrrel? Az alábbi videóban erre kapunk választ.