X-Men Origins: Wolverine

Az azonos című film játékváltozata a létező összes platformra - a középpontban természetesen itt is Rozsomák áll.

Giga galériafrissítés péntek reggelre

Nem nagyon volt galériafrissítés a héten, úgyhogy giga mennyiségű screenshot gyűlt össze így péntek reggelre. Nem húzom tovább, csekkoljátok!

X-Men Origins: Wolverine - A szabadulás pillanatai

Új képek és egy hangulatos videó jelent meg a Raven Software által fejlesztett játékból, amely Wolverine kalandos életét mutatja be a szabadulás pillanatától.

X-Men Origins: Wolverine - Farkas és a gólem

A Raven Software által fejlesztett játék április 24-én jelenik meg, ma pedig új képeket vehetünk szemügyre, amelyeken Farkas egy gólem ellen küzd.

X-Men Origins: Wolverine - Farkas bevetésen

Új képek jelentek meg a Raven Software által fejlesztett X-Men Origins: Wolverine kapcsán, amely a sokak által kedvelt Farkas történetét fogja feldolgozni.

X-Men Origins: Wolverine - befutott az első videó

Megkaptuk az első előzetest az X-Men Origins: Wolverine alapján készülő játékról. A videóban nincsenek gameplay jelenetek, de ez nem von le semmi az értékéből, sőt!

Galériafrissítés ebéd utáni ejtőzéshez

Battlestations: Pacific, Fallout 3 DLC, Tropico 3, Wolfenstein, X-Men, és még sok más finomság az ebéd utáni ejtőzéshez. Tessék végignézni mindet!

X-Men Origins: Wolverine - az első képek

Megérkeztek az első képek a Rozsomák történetét feldolgozó X-Men Origins: Wolverine című mozifilm játékváltozatából. Nem tűnik annyira rossznak!

X-Men Origins: Wolverine - Akció egyszerűen

A Raven által fejlesztett játék harcrendszeréről, s annak egyszerűségéről ejtett néhány szót Dan Vodrak, a fejlesztők egyik embere.

Hétvégi galériafrissítés

Rendkívül izgalmasra sikerült a ma esti felhozatal is, hiszen olyan címek teszik tiszteletüket, mint a Blitz II, a Killzone 2, a PlayStation Home vagy a Sims 3.

Készül az X-Men Origins: Wolverine játékváltozata

Jövő májusban kerül mozikba a Rozsomák történetével foglalkozó új X-Men mozi, melyhez természetesen játékverzió is készül a létező összes platformra.